Original topic:

Note 10 plus

(Topic created on: 05-04-2021 10:51 PM)
308 Views
spaxskaiser
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Telefonum son zamanlarda ısınmaya başladı WhatsApp görüşmelerinde bile ısınıyor sizce sebebi ne olabilir 

6 Comments
Gamer27
Active Level 4
Galaxy Note
güncelleme kaynaklı bence benimkiside kasıyor ve donuyor
Gamer27
Active Level 4
Galaxy Note
özellikle oyunlarda telefon aklını yitiriyor yanımda xiaomiciler 2 gb ram ile 60 fps oynuyo ben 40 fpsi zor görüyom 😂😂
Galaxy Note
Aynı şey bana a30s de oluyi
0 Likes
spaxskaiser
Active Level 1
Galaxy Note
Ekranı geniş çözünürlüğü iyi telefon diye aldık çöp çıktı xiaomi not 8 pro da hiç sıkıntım yoktu böyle devam ederse tekrarda Çin piyasasına dönerim
0 Likes
Njorda
Active Level 2
Galaxy Note
guncellemeden oldu bendede bir sürü sorun oldu
0 Likes
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba spaxskaiser,

Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Yardım alın > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes