cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Note 10 plus s pen sorunu

(Topic created on: 08-24-2021 11:18 AM)
1884 Views
brktrkmn
Active Level 2
Options
Galaxy Note

Telefonumu yeniden başlatmıştım, s pen algılanamadı ve bağlantı hatası verdi. Tekrar kapatıp açsam da sorun düzelmedi. S pen şarjı neredeyse yok görünüyor ve şarj olmuyor. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba brktrkmn,

Ayarlar > Gelişmiş özeliikler > S Pen > Temessız İşlemler > S Pen'i Sıfırla ve Note 10+ cihazınız da sıfırlama işlemini de yaptığınız halde sorun devam ediyorsa cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;
1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.
2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not:
• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.
• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
_verdaisil_
Expert Level 1
Galaxy Note
S PEN BOZULMUŞTUR. TMAİRCİYE GÖTÜRÜN.
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy Note
S Pen'i ters mi taktı acaba arkadaş, öyle yapınca da bozuluyor bazı modellerde.
_verdaisil_
Expert Level 1
Galaxy Note
Galiba...
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy Note
Değişik bir durum 🤔
brktrkmn
Active Level 2
Galaxy Note
Hayır😂😂
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy Note
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
en altta ki yorumuma bakabilir misiniz Merhaba, diye başlayan 😊
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy Note
Merhaba,

Cihazınızı, güvenli modda başlatarak yada içinde bulunan verileri yedekleyip sıfırlayıp, test ederek, durumu gözden geçirin.

Eğer güvenli modda bu sorun olmuyor ise, bu soruna 3. parti uygulamalar sebep oluyordur.
Son yüklediğiniz uygulamaları silmeyi deneyebilirsiniz.

Yedekleyip sıfırlamanız durumunda, sorununuz devam ederse, incelenmesi için, bir Samsung Servis Merkezini ziyaret etmenizi öneririm.

İsterseniz sıfırlama güvenli modda başlatma gibi şeylerle uğraşmayıp, direkt cihazı bir Samsung Servis Merkezine verebilirsiniz.

444 77 11 numarasını arayarak, Samsung Servisinden yardım ve ya bilgi alabilirsiniz.
brktrkmn
Active Level 2
Galaxy Note
Güvenli modda da sıkıntı devam ediyor, kullanımdan kaynaklı olduğunu sanmıyorum, çok nadir kullanıyorum, özellikle bu sıralar. S pen'in pil yüzdesi 0 da görünüyor. Büyük ihtimalle sorun kalemde diye düşünüyorum.
ÖmerA32
Expert Level 5
Galaxy Note
Hm anlıyorum, sorun donanımsal olduğu için sizin yapabileceğiniz birşey bulunmamaktadır.

Bu yüzden, cihazınızı servise götürün.
Onlar size yeni bir kalem verecektir muhtemelen, ancak ne kadar tutar bilemiyorum.

Belki de telefon S Pen'i şarj edemiyor sorun telefonda da olabilir bu yüzden cihazınızı kalemi ile birlikte servise götürün.