Resolved! Solved

Original topic:

Note 10 plus Rezaleti

(Topic created on: 04-14-2021 06:17 PM)
1324 Views
Gamer27
Active Level 4
Options
Galaxy Note

Note 10 plus 256 gb hafıza ve 12 gb ram'e sahip yaklaşık 10.000 tl değerindeki bir cihazın nasıl olurda oyun içerisinde 40 fpse düşebiliyor olması kadar ilginç bir durum yok ekran geçişleri berbat bildirim çubuğunu aşağıya çekerken bile ben istersem inerim aşağıya der gibi kasıla kasıla inmesi verdiğiniz parayı asla haketmeyecek bir cihazdır acilen incelenmesi gerekiyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Gamer27,

Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski oyun performansınıza kavuşabilirsiniz. 

Öncelikle uygulama giriş bilgilerinizi kaydettikten sonra Ayarlar > Uygulamalar > Sağ köşe üç nokta > Sistem uygulamalarını göster > Pubg > Depolama > Veriyi sil adımlarını yapmanızı öneririz. Yaşadığınız durum devam ederse ve farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
24 Comments
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy Note
Dostum ben her zaman derim 5 bin TL ustu samsung alma 10000 tl git apple al samsung güncelleme ile düzeltmek yerine tamamen bozuyorlar
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Kardeşim sizin sayenizde hangi marka cihaz alacam karar veremiyorum, 😅😅😅😅
Gamer27
Active Level 4
Galaxy Note
Gidin apple ve xiaomi cihazları alın o paralarda bi cihaz alacaksınız samsung cihazlardan uzak durun
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy Note
O kesin
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Ne kesin
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
O cıjazlarda çok iyidir ama ben samdıngun en iyilerinden yanayım kardeşim:)
0 Likes
Gamer27
Active Level 4
Galaxy Note
biz aldıkta noldu en iyisini 😂😂😂
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Alemsiniz 😀🤣🤣🤣🤣🤣
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy Note
Şu şekilde düşün apple alıyorsun en azından güncelleme gelecekmi sorunun yok fps az mi veriri sorunun yok Huawei engelemeseydi google samsung şuan pazar payı çok aşağıda olacaktı
0 Likes