Original topic:

Note 10 lite

(Topic created on: 06-27-2021 10:12 AM)
274 Views
mrt42
Active Level 4
Options
Galaxy Note

Merhabalar dün note 10 lite aldım güncellemelerini falan yaptım fakat telefon da isinma oluyor İnternet te gezinirken bile ısınıyor çözümü nedir yardım ci olabilirmi siniz sinir bozucu bir durum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba mrt42,

Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra "Yardım Alın-Hata Raporları-Aşırı Isınma" bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak "Gönder" butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
RecepF
Expert Level 5
Galaxy Note
Cihazın aşırı ısınma durumları ve çözümleri
👇
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Cihazın-Aşırı-Isınma-Durumları-ve-Çözümleri/td-p...

Yukardaki konuya bir göz atın bir çok modelde maalesef bazı sorunlar var hata raporu gönderin birde
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba mrt42,

Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra "Yardım Alın-Hata Raporları-Aşırı Isınma" bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak "Gönder" butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes