- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-27-2021
10:12 AM
(Last edited
06-27-2021
10:13 AM
by
Gökırmak
) in
Merhabalar dün note 10 lite aldım güncellemelerini falan yaptım fakat telefon da isinma oluyor İnternet te gezinirken bile ısınıyor çözümü nedir yardım ci olabilirmi siniz sinir bozucu bir durum
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-27-2021 02:45 PM in
Galaxy NoteMerhaba mrt42,
Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra "Yardım Alın-Hata Raporları-Aşırı Isınma" bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak "Gönder" butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-27-2021 12:56 PM in
Galaxy Note👇
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Cihazın-Aşırı-Isınma-Durumları-ve-Çözümleri/td-p...
Yukardaki konuya bir göz atın bir çok modelde maalesef bazı sorunlar var hata raporu gönderin birde
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-27-2021 02:45 PM in
Galaxy NoteMerhaba mrt42,
Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra "Yardım Alın-Hata Raporları-Aşırı Isınma" bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak "Gönder" butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.
Teşekkürler.
MOD