Resolved! Solved

Original topic:

Note 10 Plus

(Topic created on: 04-18-2020 01:31 AM)
1056 Views
brsmrmr
Active Level 3
Options
Galaxy Note
Turkcell kullanırken de zayıf çekiyordu türk Telekom a geçtim yine aynı. Bu telefon ÇEKMİYOR
image

image

image

9 Comments
Ussrosewolt
Active Level 7
Galaxy Note
Aynı durum S10+ dada var telefonu sıfırladım wifi f a r k edilir şekilde hızlandı tavsiye ederim.
Cloud dan yedeklerini al aynı zamanda pc nede yedekle bence tedbir.
Ayrıca bir sorum olacak sizde fotoğraf çektiğiniz zaman (normal zoom doğal ışık kaynağında) galeride zoom yaptınız zaman bozulma oluyormu ? (yapaymış gibi,çizgiler yamuk,bulanık)
brsmrmr
Active Level 3
Galaxy Note
note 10 plusun bağlantı hızı dışında bir sorununu görmedim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Bende s7 edge var turkcell kullanıyorum indirme hızım 4.5g de 50 nin altına düşmüyor
brsmrmr
Active Level 3
Galaxy Note
turkcell de 160 ı gördüğümde oldu ama aynı yerde farklı sonuçlar aldım sürekli
0 Likes
aydinidris
Active Level 4
Galaxy Note
Benim s10+ cihazda Türk Telekom mobil hizi su an bu. Fikrin olsun en azindan diye paylastim. Note serisinde anten kisminda bi sorun vardir belki. Umarim çözersin.
brsmrmr
Active Level 3
Galaxy Note
inşallah. fakat hem turkcrll hem Telekom aynı sonucu verince sorunu telefonda arıyorum
0 Likes
DeadForest
Active Level 8
Galaxy Note
S10

Senin cihazın antenlerinde problem olabilir birde H+ alıyorsun çekmiyor 4.5g hızına ulaşamıyor.
brsmrmr
Active Level 3
Galaxy Note
h+ ve 4.5g yi verdim ikisi de zayıf
0 Likes
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba brsmrmr,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Bunun için bulunduğunuz konumda operatörün verdiği sinyal kalitesini alabilmek için;"Ayarlar > Bağlantılar > Mobil ağlar > Şebeke modu > LTE / 3G / 2G (otomatik bağlantı)" seçilmelidir.

Uygulamalar > Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

Sorunun devamı halinde farklı operatöre ait sim kartı ile sinyal kontrolünü yapmanızı öneririz. Sorun tekrarlanıyorsa işlem için cihazın dahili h​afızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosya​larınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Sorun hala devam ediyorsa lütfen en yakın Samsung servis merkezini ziyaret edin.

Servis iletişim bilgilerine link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes