Alp1903
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
a month ago
(Last edited
a month ago
by
Eflatun
) in
2.el Olarak Alacam 5-7 Bin Tl Yedek C
Cihaz Olacak 2019 Amiral Gemisi Üzmez Bence Sizce Mantıklımı Ben Alacam 5 Gün Sonra (Sıcaktan Uyuyamadım Bu Bilgiyide Naparsanız Yapın)
7 Comments
User_GLX
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy Note
Note 10 Lite bu bütçede en mantıklı “eski amiral + S Pen” cihazlardan biri.
Ama net gerçekleri söyleyeyim:
🔥 Note 10 Lite (2026 gerçeği)
Samsung Galaxy Note 10 Lite
👍 Artıları 6.7" Super AMOLED ekran hâlâ iyi 4500 mAh batarya → büyük kapasite S Pen → bu fiyatta RAKİPSİZ özellik Günlük kullanım (sosyal medya, YouTube) rahat Exynos 9810 → hâlâ “orta-üst” güçte 👎 Eksileri (önemli) İşlemci eski → ağır oyunlarda ısınma + düşüş Güncelleme desteği bitik (güvenlik eski) 60 Hz ekran (modern cihazlara göre yavaş hissedilir) el piyasasında “yıpranmış model” çok ⚖️ S10 vs Note 10 Lite gerçek **bleep** S10 → daha premium his + daha stabil performans Note 10 Lite → S Pen + daha büyük batarya avantajı 💀 NET KARAR 🎯 “Not alma + günlük kullanım + biraz oyun” → ALINIR 🎯 “Oyun + uzun ömür + akıcılık” → S10 daha iyi 🎯 “S Pen istiyorum” → Note 10 Lite tek doğru seçim 📌 Sana özel sonuç
5–7 bin TL bandında: 👉 En “farklı ve mantıklı” cihaz = Note 10 Lite Ama: 👉 En “sorunsuz performans” = S10
Ama net gerçekleri söyleyeyim:
🔥 Note 10 Lite (2026 gerçeği)
Samsung Galaxy Note 10 Lite
👍 Artıları 6.7" Super AMOLED ekran hâlâ iyi 4500 mAh batarya → büyük kapasite S Pen → bu fiyatta RAKİPSİZ özellik Günlük kullanım (sosyal medya, YouTube) rahat Exynos 9810 → hâlâ “orta-üst” güçte 👎 Eksileri (önemli) İşlemci eski → ağır oyunlarda ısınma + düşüş Güncelleme desteği bitik (güvenlik eski) 60 Hz ekran (modern cihazlara göre yavaş hissedilir) el piyasasında “yıpranmış model” çok ⚖️ S10 vs Note 10 Lite gerçek **bleep** S10 → daha premium his + daha stabil performans Note 10 Lite → S Pen + daha büyük batarya avantajı 💀 NET KARAR 🎯 “Not alma + günlük kullanım + biraz oyun” → ALINIR 🎯 “Oyun + uzun ömür + akıcılık” → S10 daha iyi 🎯 “S Pen istiyorum” → Note 10 Lite tek doğru seçim 📌 Sana özel sonuç
5–7 bin TL bandında: 👉 En “farklı ve mantıklı” cihaz = Note 10 Lite Ama: 👉 En “sorunsuz performans” = S10
Enes_S24
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy Note
Aynı fiyatlara s10 satılıyor onuda düşünebilirsiniz
enom34turk
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy Note
İyideğil note 10+ en iyisi bence kamerasıda iyi
Enes_S24
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy Note
O fiyat bandında bulunursa neden olmasın
enom34turk
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy Note
10 tl bin
enom34turk
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy Note
Beyler kadınlara demiyorum note 10+ babadır gerisi insan babamda var çok iyi 2019 sun s26 ultrası
enom34turk
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
a month ago in
Galaxy Note
Bana note 10 litenin fotosunu atabilecek varmı