Original topic:

Note 10 Lite

(Topic created on: 01-03-2022 09:11 AM)
321 Views
Berksu
Beginner Level 2
Options
Galaxy Note

Ekranında sorun oluşan telefonum serviste 2 haftadır beklemede 1.hafta sonunda aradığımda parca bekliyoruz yanıtını aldım.Gonderdikleri mesajda yurtiçi stoklarda parca mevcut diyorlardı. Telefon garanti dışı tutuldu ve 1900 tl yatırdım.note10 lite halen telefon serviste

4 Comments
TechnoBit
Active Level 8
Galaxy Note
Cihazınız 2 saat içerisinde teslim edilemez ise size yedek bir cihaz teslim etmeleri gerekmektedir bu hizmetten yararlanarak bekleme sürenizde cihazsız kalmazsınız ayrıca cihazinizin işlem suresi uzadığını düşünüyor iseniz samsung.musteri hizmetlerini arayarak sorununuzu dile getirin yardımcı olacaklardır.

Teknik Servisler kendilerine verilen malın tamirini azami tamir sürelerince tamamlanmak zorundadırlar. Bu süre çoğunluklar 20 İŞ GÜNÜ olarak belirlenmiştir.

Bu durumlar karşısında ne yapabiliriz?(TUKETICI HAKLARI)

Cevap: Bu durum karşısındaki haklarımız seçimlik haklardır.

a-) tüketici malın bedel iadesini, (Malın parasının tamamını isteyebiliriz)
b-) ayıp oranında bedel indirimini(Bozuk kısım kadar malın fiyatından indirim isteyebiliriz)

c-) imkan varsa malın ayıpsız misli ile değiştirilmesini(Malın aynısının yenisini veya üst modelini isteyebiliriz)

Örneğin bir cep telefonunu teknik servise tamir için verdik ve 20 iş günü içerisinde tamir edemedi, 20 iş gününün bitiminde malın yenisini veya üst modelini istiyoruz, satıcıda bize 30 gün içerisinde yenisi veya üst modelini vermek zorundadır.
Berksu
Beginner Level 2
Galaxy Note
T.dagda yasiyorum yetkili servis istanbul BDH Bilişim ancak telefon ile görüşme yapıyorum onlarda parca bekliyoruz deyip kapatıyorlar 20 günlük süre yi sonuna kadar kullanıp gönderirler
0 Likes
TechnoBit
Active Level 8
Galaxy Note
Keşke farklı bir servise kargo ile yönlendirme sağlasaydiniz yorumlara bakıldığında hizmet kalitesi hakkında pek güzel cevaplar görünmüyor umarım en kısa sürede cihazınız tarafınıza iletilir
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Berksu,

Yaşadığınız durumu incelememiz için, bize mail kanalımızdan ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes