cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

NOTE20 ULTRAM KENDİ KENDİNE KAPANIYOR

(Topic created on: 11-28-2020 05:45 PM)
2624 Views
sdalgin
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Merhaba telefonum(note20 ultra) bazen, bazı uygulamalara girdiğimde (uygulama farketmeksizin) önce donuyor 1 2 sn sonra da kendi kendine kapanıyor ve tekrar güç tuşuna basıp açmak zorunda kalıyorum. Ve bu cihazımı tekrar açtığımda inanılmaz derecede sıcak olduğunu hissediyorum. Telefonumun problemi ısınması değil yalnız, uygulamalardan ötürü kapanmadan önce ısınmıyor. Bi uygulamaya giriyorum 1 2 sn donuyor ve siyah ekran geliyor (yani kapanıyor, kapandığını düşünüyorum) tekrar power tuşu ile açtığımda ise karşıma böyle bi ekran geliyor. Mesela telefonumu Manuel olarak kapatıp açtığımda böyle bi ekranla karşılaşmıyorum. Bu sorunu yaşayan note20 ya da benzer kullanıcılar var mı ?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba sdalgin,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konu hakkında, Samsung yetkili servis merkezlerimize danışabilirsiniz. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek yolu ile servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

16 Comments
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Ayarlar > Cihaz bakımı > Sağ 3 nokta > gelişmiş > Otomatik yeniden başlatma seçeneğini devre dışı bırakınız.

Eğer sorun devam ederse Samsung Members üzerinden hata raporu göndermenizi ve cihazi sıfırlamanizi öneririm.
Hata raporu göndermek için:
Samsung Members ana menüsündeki artı(+)ikonuna tıklayarak hata raporu göndere bas ve sorununuza uygun olan seçeneği seçip sorununuzu anlatıp gönderin.
(Hata raporuna en geç 2 gün içerisinde yanıt verilmektedir)
sdalgin
Active Level 3
Galaxy Note
bu zaten kapalı, sorunum yeniden başlaması değil, sorunum telefonun donup kendi kendini kapatması. hata raporu da gönderdim ama servise getirin bakalım diyolar. telefonu servise bi bıraksam min 1 haftamı alır. 1 hafta idare edeceğim bi telefonum yok
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Akilli servis Cihaz tamiri 1 saati geçerse yedek telefon veriyor.
sdalgin
Active Level 3
Galaxy Note
aaaaa bunu bilmiyordum akilli servis dediğiniz ? samsung yetkili servisleri mi ? nereden erişebilirim bu akıllı servise
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
Samsung Yetkili servisleri artik Akilli servis olarak bilinmektedir.
Suanda Turkiyede her yerde bulunmaz ama çoğu yerde bulunur.
nerdeyse artik Tum Türkiyede Samsung Akıllı yetkili servis bulunmaktadir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Cihazı teknik servise gönderin en iyisi yazılımsal birşey ise sıfırlayın eğer donanımsal ise servise göndermeyi deneyin paranıza yazık olmasın bana göre donanımsal bir sorun.

Sıfırlamayı deneyin işe yaramadı ise servisin yolunu tutun.
sdalgin
Active Level 3
Galaxy Note
sıfırlamak sorun değil de tekrar uygulamaları yüklemek falan üşendiriyor, belki bu sorunu yaşayan vardır diye düşündüm ama yok sanırım. bu da donanımsal bi sorun gibi gözüküyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Cihaz elinde kalabilir en yakın teknik servisin yolunu tut cihazda ısınma sorunu var belirttiğin gibi hiç riske atma ilk bi sıfırla yazılımsal ise sorun ortadan kalkar eğer halen dewam ediyorsa yetkili servisin yolunu tutun.
sdalgin
Active Level 3
Galaxy Note
yok mesela şu an sıcak değil normal, oyun oynim falan 1 saat yine ısınmıyor ama bu kapanıp açılma işleminden sonra yaklaşık 1 2 dakika sıcak olarak kalıyor. coronadan ötürü bi yere gitmeye de korkuyorum açıkçası nasıl olacak bilmiyorum:(