Resolved! Solved

Original topic:

NOTE 10 LITE AYIPLI CIHAZ

(Topic created on: 10-28-2020 05:15 PM)
470 Views
HakanT
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Merhaba Siyah link e girdim ve doldurdum. Ama henüz arayan soran maalesef kimse olmadı. Ve bu sürecin yavaş işlemesi cidden beni rahatsız etmeye başladı. Şikayet etmek zorunda kalmak istemiyorum.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba HakanT,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, sizlerden gelen öneri ve şikayetleri değerlendirmektedir. Şikayet kaydınızı incelediğimizde kaydınızın aktif olduğunu ve işlem aciliyetini yetkili birimlerimize ilettiğimizi belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Acaba cihazınızın sorunu nedir?
0 Likes
HakanT
Active Level 1
Galaxy Note
ilk sorun NFC, parmak izi okuyucusu ve ısınma problemiydi
teknik servise götürünce
yuz tanıma bozuldu
kilitlenmeler basladi
donmalar oldu (beyaz ekran)

ISIN GARIP TARAFI HALA KIMSE ARAMADI
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Senin ürünü bozacak bişey yapmadıysan o ayıplı maldır cihazı teslim aldığından itibaren 6 ay içinde cihaz bozulduysa ya paranı geri alabilirsin ya cihazın ayıpsız olanını isteyebilirsin yada beleşe onarım.
0 Likes
HakanT
Active Level 1
Galaxy Note
bu arada yapılan düzelen hicbirsey yok
0 Likes
AndrewMallams
Active Level 7
Galaxy Note
Hocam eğer beklenen ilgi ve desteği alamadıysanız ve cihazınızın kutudan ilk aldığınızdan beri ayıplı olduğuna eminseniz cihazı iade etmeye çalışın.
İade işlemi reddedilirse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun.
0 Likes
HakanT
Active Level 1
Galaxy Note
teşekkür ederim. bende sizin gibi düşünüyorum ama kendilerine de güvenmek istiyorum. bu onlar için de bir fırsat olabilir.
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba HakanT,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, sizlerden gelen öneri ve şikayetleri değerlendirmektedir. Şikayet kaydınızı incelediğimizde kaydınızın aktif olduğunu ve işlem aciliyetini yetkili birimlerimize ilettiğimizi belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

MOD

0 Likes