cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Mikrofon Sesi Az Gidiyor

(Topic created on: 12-18-2020 12:37 AM)
1414 Views
iLyasSayın
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Merhabalar.

Samsung Note 10 256 gb kullanıcısıyım.
Oyun içi görüşmelerde (sesli sohbet) sesim diğer oyunculara çok az iletiyor. Normal telefon ve WhatsApp görüşmeleri, diğer ses kayıt uygulamaları ve kamerada problem yok. Ses gayet yüksek ve net.

Problem yaşadığım oyunlar çeşitli.. 

Telefonu sıfırladım problem hala düzelmedi. Bu problemi yaşayıp çözümünü bulan benimle paylaşabilir mi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba iLyasSayın,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Oyun uygulamaları 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için mevcut güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Telefonda sıfırlama işlemini sağlamanıza rağmen sorun giderilmedi ise ve belirtmiş olduğunuz gibi Whatsapp ve diğer uygulamalarda ses sorunu yaşamıyorsanız, uygulama üreticileri ile görüşmenizi rica ederiz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

5 Comments
PizzaliPuding
Active Level 7
Galaxy Note
bende A10 kullanıyorum bendede oyunda gidiyor diger uygulamalarda az gidiyor böyle bir şey hayatımda ilk kez yaşadım
iLyasSayın
Active Level 1
Galaxy Note
benim de başıma ilk kez geliyor. günlerdir araştırmama rağmen bulamadım çözümünü. mikrofonlar sağlam onu biliyorum.
Zehya
Active Level 6
Galaxy Note
Oyun oynarken elinle mikrofon yerini kapatıyor olabilir misiniz acaba, belki farkında değilsindir..
iLyasSayın
Active Level 1
Galaxy Note
yorum için teşekkürler. hayır dikkat ediyorum
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba iLyasSayın,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Oyun uygulamaları 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için mevcut güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Telefonda sıfırlama işlemini sağlamanıza rağmen sorun giderilmedi ise ve belirtmiş olduğunuz gibi Whatsapp ve diğer uygulamalarda ses sorunu yaşamıyorsanız, uygulama üreticileri ile görüşmenizi rica ederiz.

Teşekkürler.
MOD