cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kişiler listesi

(Topic created on: 12-11-2023 11:13 AM)
458 Views
Note10Lite2023
Beginner Level 3
Options
Galaxy Note

Mrb.galaxy note 10 lite kişiler listemi eskisi gibi düzenle butonu ile düzenşeyemiyorum.Depolama alanı diye bir secenek çıkıyor ordan telefon mu account secenegi sunuyor.ben genelde telefon kaydettiğim için ki acount sekronize olmamış tamamıyle(telefon 1400 kişi iken account 800 kişi)

Tıkladığım kişi ya acılmıyor donuyor ya düzenle yapamıyorum... sorun ile ilgili napabilirim? Nedir ana sorun? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Note10Lite2023,

Yaşamış olduğunuz durumu, uzaktan erişim ile görsel olarak, sizinle beraber kontrol edip, daha detaylı yardımcı olabiliriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Eşitleme yapmışsın,eşitlene sayfası çıkıyordur.Görüntüleme seceneklerini sım veya telefon ya da bu ikisini secerek yap.
0 Likes
Note10Lite2023
Beginner Level 3
Galaxy Note
Yapıyorum.aynı liste 2 kere 1 telefon diğeri acount hesabı çıkıyor.telefonu seciyorum lakin bazı kişilerde oluyor bazı kişilerde donuyor açmıyor.
Birden fazla eşitleme hesabı çıkıyor onları nasıl iptal edebilirim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Çünkü rehberindeki kişilerin kulandıgı viber,whatsapp vb.hesap kullananların hesaplarıda rehberinde"bağlı hesaplar"olarak görünür.Kişilere tıklayıp bağlantıyı kes yap veya kişiye tıkladıgındaki sekmelerden düzenle.1702286576105.jpg1702286576154.jpg1702286576192.jpg1702286576227.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Cevaplarım tatmin ettiyse cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
0 Likes
Note10Lite2023
Beginner Level 3
Galaxy Note
Yapıyorum.aynı liste 2 kere 1 telefon diğeri acount hesabı çıkıyor.telefonu seciyorum lakin bazı kişilerde oluyor bazı kişilerde donuyor açmıyor.
Birden fazla eşitleme hesabı çıkıyor onları nasıl iptal edebilirim.
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Note10Lite2023,

Yaşamış olduğunuz durumu, uzaktan erişim ile görsel olarak, sizinle beraber kontrol edip, daha detaylı yardımcı olabiliriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes