Resolved! Solved

Original topic:

Hat uzerinden gorusme

(Topic created on: 04-05-2021 12:19 PM)
406 Views
Bluestar14
Beginner Level 4
Options
Galaxy Note

Ayni sorun bendede var hat uzerinden gorusme android 11 yokumarimyeni guncelleme ile duzeltilir

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Bluestar14,

Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy Note
Görüntülü görüşme diyorsanız o sorun volte ile çözüldü diye biliyorum ama daha ayrıntılı bilen biri nasıl yapacağınızı anlatır
0 Likes
mrlynsu
Active Level 4
Galaxy Note

image

Normal arama seçeneği neden yok başka biri görüntülü aramadan arayınca meşgul çalıyor?
0 Likes
Nesabuid
Active Level 6
Galaxy Note
Sanırım android 11 ile kalkmış bu özellik
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy Note
Kalksin duo zaten google ne ya
0 Likes
Nesabuid
Active Level 6
Galaxy Note
Kendisine kullanıcı çekmek için böyle bi hamle yapmış olabilir google
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy Note
Çekmesin zaten yeterince her şey google bir hata yapıyorlar telefon pert oluyor telefon 15000 olmuş hiç bir önemi olmuyor
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba Bluestar14,

Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes