Original topic:

Good lock

(Topic created on: 10-05-2020 09:47 AM)
372 Views
Yeniçeri
Active Level 5
Options
Galaxy Note

İyi günler arkadaşlar. Forumda good lock isimli bir programdan bahsedildiğini görüyorum. Note 9 model telefonuma yüklesem ne gibi artılar katar, ya da programdaki çoğu özellik zaten telefonun kendisinde var mı? 

7 Comments
Galaxy Note
yüklemenizi tavsiye ederim
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy Note
malesef ülkemizde Good Lock uygulamasi mevcut değildir.
Ama Play storede bulunan NiceLock uygulamasjda Good Lock uygulamasina çok benzer uygulamalardır yani NiceLock uygulamasini öneririm .
Yeniçeri
Active Level 5
Galaxy Note
Ülkemizde olmadığını biliyorum. Geçen gün bir arkadaş forumda Good lock uygulamasının nasıl indirileceğini de paylaştı. Benim öğrenmek istediğim ise bu uygulamanın özellikleri zaten Note 9'da var mı? Eğer varsa boşuna yüklemeyeyim.
0 Likes
onurkse088
Active Level 3
Galaxy Note
note 9 yok. ekstra özellikler katıyor ama ingilizce. türkçe yok
Yeniçeri
Active Level 5
Galaxy Note
Mesela ne tür özellikler katıyor acaba? Bilen birisi bu programla ilgili detaylı bir rehber hazırlasa çok güzel olur.
0 Likes
kaadiir
Active Level 3
Galaxy Note

Ben sana burda ufak bir özet geçeyim, samsungun genel de bir sonraki güncelleme de vereceği bazı özellikleri içinde barındıran telefonun bazı ayarlarını degistirebildigin bir uygulama dizisi
mesela good lock tek başına bir uygulama içinde samsungun 20 ye yakın uygulaması var. bu uygulamalar mesela lockstar ve taskchanger
ilki kilit ekranını istediğin gibi degistirebildigin bir uygulama mesela kilit ekranın 'daki kameranın yerini degistirebilirsin yada başka kısayol atayabilirsin yada saatin yerini istediğin gibi ayarlayabilirsin. taskchanger uygulaması ise açık uygulamalar ekranını istediğin sekle sokabiliyorsun örneğin alt alta sıralı sadece uygulama ismi görünsün secenegi de var xiaomi telefonlarında olab hepsini tek ekranda gösteren şekil de var daha minimalist şekilde ekranın altına doğru açık uygulamaları küçük küçük ekranda göstereni de var yani bi indirip denemen gerek. bu uygulamaların en güzel yanı play store dan indirdiğin tema programları gibi sonradan yüklenen uygulama zorluğu yok direk samsunun one ui arayuzu için kendi geliştirdiği uygulamalar olduğu için donma kasma şarj yeme gibi bir şey olmuyor direk ayarları özellikleri harika şekilde değiştiriyor bu linkten izlemen sana yardımcı olur

Yeniçeri
Active Level 5
Galaxy Note
Cevap için çok teşekkür ederim.
0 Likes