cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Note 5 şarjın çabuk bitmesi

(Topic created on: 04-20-2024 08:53 PM)
191 Views
Tarık5806
Active Level 3
Options
Galaxy Note
Merhaba arkadaşlar ben Galaxy Note 5 kullanıyorum ve bataryası bayağı çabuk bitiyor, normal kullanımda oyun olmadan düşük parlaklıkta 3 saat ekran süresi alıyorum. Halbuki 3 ay önce deji marka yeni batarya almıştım ama durum böyle. Sizce normal midir bu, değilse de ne yapmam lazım? 
9 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy Note
Bataryası 3000 mah olduğu için normal birde çok eski bir cihaz zaten.
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Normal maalesef
BohemyaLordu
Active Level 7
Galaxy Note
Dostum bu telefondan verim alamazsın artık 4 aya bir batarya değiştirir durursun. Note serisini seviyorsan güzel temiz 2. El note 9 veya note 10 al kullanılabilir durumdalar hâlâ
Tarık5806
Active Level 3
Galaxy Note
Evet note 10 lara bakiyorum güzel cihaz ama 120 hz yok maalesef almam o yüzden , bakalım gittiği yere kadar kullanicam bunu şimdilik
0 Likes
FuryKhan
Active Level 4
Galaxy Note
Normalin ötesinde bir durum çünkü cihaz çok eski. Şahsi fikrim bataryaya her 2-3 ayda bir para vermek yerine bir çaresini bulup yeni ve uzun ömürlü bir telefon almak.
Tarık5806
Active Level 3
Galaxy Note
Öyle yapacağım, Bunu satabilirsem baska bir cihaza geçeceğim
0 Likes
nergiss41
Active Level 6
Galaxy Note
Batarya ile ilgili değil bence durum orijinal takincada ilk günkü performans vermiyor nedense bendede ayni durum vardı çöp oluyor cihaz
SM-S901E_DS
Active Level 7
Galaxy Note
3000 mAh pili var çabuk bitmesi normal
0 Likes
Mst96
Active Level 8
Galaxy Note
Vay be 2018 gibi kullanmıştım note 5 tabi o zaman canavar gibiydi 1 yıl kadar kullanmıştım yere düşürdüm iç ekran gitmişti. O zaman için 700-800 TL fiyat istemişlerdi. Yaptırmadım hurda alan bir yere 50 TLye vermiştim 😰