Original topic:

Galaxy Note 10 lite

(Topic created on: 03-06-2021 12:59 AM)
494 Views
cybercider
Active Level 8
Options
Galaxy Note

Mrb arkadaşlar,

Galaxy a50 cihazımı değiştirmek niyetindeyim.
Aşağıdaki özellikler önemli benim için
-Mümkünse amoled ekran
-60 fps video çekimi
-ultra olmasa da kaliteli kamera
-Cepten hiç oyun oynamam sadece YouTube video izler, sosyal medya ve haber siteleri hepsi bu kadar.
-şarjı normal kullanımda en az 1 gün gitmeli
-oyun oynamadığımdan bu kullanım doğrultusunda ısınmayan
-ve tabii de kronik abuk sorunları olmayan bir cihaz arıyorum. Ve kendimce samsung note 10 lite uygun geliyor. Bu fiyat bandında redmi note 9 pro, oppo reno 4, poco x3 nfc gibi cihazlara baktım ama hepsinde cidden garip saçma sorunlar var. Note da da vardır mutlaka kullanan arkadaşlar bir fikir verebilir mi?

Ayrıca herkes s20 ultra falan diyor ama o kadar parayı bir telefona en azından ben veremem.
Yardımcı olursanız sevinirim.
9 Comments
A11ümıt
Active Level 10
Galaxy Note
a70 al yada a71
emretfkci
Active Level 7
Galaxy Note
Yeni A serilerini bekle derim hem malzeme kalitesi açısından hem güncelleme bakımından daha uzun olacağı için işini görür forumda bi arkadaşta var A52 yurtdışından getirtmiş bilgin olması için ileride paylaşımda bulunabilir cihaz hakkında.
SamS25ULTRA
Active Level 7
Galaxy Note
Oyun için: s10 lite.
foto&video, film, sosyal medya, için Note 10 lite.
Galaxy Note
note 10 lite iyi gayet
blackA90
Active Level 3
Galaxy Note
a90 veya s10 lite
DarkBlack
Active Level 5
Galaxy Note
Youtube,sosyal medya filansa note 10 lite iyidir. Oyun filan varsa s serisini tavsiye ederim
ibrkrd
Active Level 6
Galaxy Note
bence realme 7 pro almanı tavsiye ederim hem şarj ı ile 2 günü rahat çıkarıyor hem de bu fiyata güzel özellikleri var
0 Likes
cybercider
Active Level 8
Galaxy Note
video çekerken ses kısılması oluyormuş. Başka 1-2 daha kronik sorun varmış.
0 Likes
ibrkrd
Active Level 6
Galaxy Note
evde abim kullanıyor yanı şimdiye kadar bi sıkıntısını görmedim ama yine siz bilirsiniz