cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Note 10 Şarj süresi

(Topic created on: 02-03-2023 06:37 PM)
469 Views
Sansiboban
Beginner Level 4
Options
Galaxy Note

Arkadaslar. Pil konusunda sorunlar yaşıyorum. Samsung servis ile görustum durumu anlattim uzaktan telefonuma baglandilar bahtilar. bana batarya sagligimin %93 oldugunu soylediler.Ama telefonu ilk aldigim zamanlar 5 6 saat olan ekran sürem artik 3 saati bulmuyor. Normalmidir bu. telefonumu servise göndermem gerekiyor mu?

image

6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Bayağı kötü gibi gözüküyor cihazı Zorlayacak şey de yapmamışsınız sosyal medyada takılmışsınız çoğunlukla yetkili servis merkezine teslim edip bir kontrol ettirin cihazı bence Samsung Müşteri hizmetlerini arayarak servis hakkında bilgi alabilirsiniz 4447711
Sansiboban
Beginner Level 4
Galaxy Note
ama uygulamada pil durumu Normal olarak görünüyor ben amlamadım bu işten
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Uygulamanın ne dediğine çok da takılma.
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Whatsapptan mı uzaktan erisim saglandi? Bende ogrenmek istiyorum yoksa kendileri mi arıyor?
0 Likes
Sansiboban
Beginner Level 4
Galaxy Note
whatsapp uzerinden destek talrbi biraktım. Teknisyen telefon ile aradı ssmsung tour uygulamasıyla cihazima erişti öyle baktı
0 Likes
İnfoDijital
Active Level 8
Galaxy Note

Sarj süresi kullanıma bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Cihazın sarjının çok hızlı gittiğini düşünüyorsanız, kullanımınızı değiştirip test edebilirsiniz. Çok fazla kullanım sağlıyorsanız ve arkaplanda çalışan uygulama bırakıyorsanız sarjın bitmesi çok normal. 

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

0 Likes