cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

GALAXY NOTE 5 pil düşme sorunu

(Topic created on: 03-20-2023 05:07 PM)
583 Views
sabırS22
Active Level 10
Options
Galaxy Note

pil %100 olunca şarjdan çıkarıyorum çıkardığım an pil %98e düşüyor 10 saniye sonra % 84 olduğunu göruyorum yeniden başlatayımm diyorum yeniden başlattığımda % 84 den %60 lara düşüyor yani 1 dakikada şarjım %100 den %60 oluyor bunun bir çözümü varmı neden oluyor?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Bataryası bozuk olabilir ya da yazılımsal hata sorunu olabilir.
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla.
Bölümünden cihazı sıfırlayın.
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim video ses dosyası gibi. Sorunumuzun çözülmediği durumunda yetkili serviste cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayın. 4447711

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
cihazı sıfırlayın eger düzelmezse Detaylı bilgi almak için Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp destek alın veya uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711

View solution in context

12 Comments
Frk12
Expert Level 3
Galaxy Note
Agam note 5 çok eski bir cihaz bataryası ömrünü tamamlamış gibi duruyor servise gidip ölçüm yaptır istersen
sabırS22
Active Level 10
Galaxy Note
batarya ömrünü tamamlamış bencede ama aileme değişim için söylediğimde suçu bende buluyorlar halbuki 6 yıllık telefon
Frk12
Expert Level 3
Galaxy Note
6 yılda batarya mı kalır 2 yıl sonunda zaten eski performansını vermiyor o ayarda bir cihaz alma şansları varsa ikna et yoksa batarya değişimi yaptır
Frk12
Expert Level 3
Galaxy Note
Klasik aile bahaneleri işte sanki tuşlu telefon bu
uykusuzpanda
Active Level 4
Galaxy Note

bendede benzer bir problem vardı profilimden açtığım konuyu görebilirsin telefonu %100 e kadar sarj ettikten sonra kapalı şekilde 10 - 15 dk sonra açtığım zaman sarjım 98 e düşüyordu bunun çözümünü biliyorum şimdi söyleyemiyorum siliyorlar ama sihirli batarya kodunu kullanmayı deneyebilirsin telefonu bir süre kullandıktan sonra sarjı 30- 40 civarına geldiğinde veya daha düşük sihirli kodu girersen sarjın düşüyor ben bunu yaptıktan sonra düzelmişti ama telefonu hiç ellemeyip düzenli doldur boşalt yapınca tekrar bozuluyordu 

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Bataryası bozuk olabilir ya da yazılımsal hata sorunu olabilir.
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla.
Bölümünden cihazı sıfırlayın.
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim video ses dosyası gibi. Sorunumuzun çözülmediği durumunda yetkili serviste cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayın. 4447711
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy Note
Kardeşim note 5 de Memmbers çalışıyorsa destek > tanılama >pil i test et işlem gerekli diyorsa eğer o nü ailene göster belki ikna edersin onlar suçu hep bize bulurlar zaten Allah başımızdan eksik etmesin onları
sabırS22
Active Level 10
Galaxy Note
Knk işlem gerekli yazısını gösterdim diyolarki telefonu sabaha kadar şarj edersen tabi öyle olur
Fecr-iSadık
Active Level 9
Galaxy Note
Haklılar ama Neyse ikna edeceksin artık