cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Güncelleme İptal Etme

(Topic created on: 02-11-2023 10:17 PM)
7005 Views
HalidErdoğan
Expert Level 5
Options
Galaxy Note

Arkadaşlar babamın telefonu yurtdışı. Güncellemeleri kontrol ederken yanlışlıkla güncellemeyi indirdi. Her seferinde üstte çıkıyor, yüklemenin zamanını şeçtiriyor. Telefoncuya sorduk, cihaz yurtdışı olduğu için güncelleme yapılırsa Türkçe dili gidermiş. Cihaz rootsuz. Telefoncunun dediği doğru mu? Eğer doğruysa bu güncelleme işini nasıl iptal edebiliriz? Düşüncelerinizi bekliyorum.

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almanızı tavsiye ediyorum. 4447711
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy Note
Ayarlar Uygulamalar Sistem Uyg. Göster kısmından update ile ilgili bir dosya varsa verileri silersen düzelir belki de hangi dosya bilmiyorum. Bildirimleri kapamayı dene.
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Note
Teşekkürler, dediğinizi deneyeceğim. Bildirim kapanmıyor.
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy Note
PC ye ADB app control isimli uygulamayı indir sonra telefondan geliştirici seçeneklerini aç ve USB Hata Ayıklama 'yı aç sonra telefonu PC ye bagla , PC'deki uygulamada arama kısmına "yazılım" yaz eğer çıkmazsa "software" yaz sonra çıkan uygulamalardan "yazılım güncellemesi"anlamına gelen iki uygulamayı devre dışı bırakın
Not : bu iki uygulamayı görsele ekledim
Not : unutmuşum, devre dışı bırakırken hemen üstte bir kutucuk olacak oradaki seçeneği işaretleyin böylece indirilen güncelleme dosyasi da silinir Screenshot_20230211-223904_Settings.jpg
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Note
Yorumumuz için teşekkür ederim