Original topic:

Fps sorunu

(Topic created on: 04-18-2021 05:18 PM)
965 Views
sngNote10
Active Level 3
Options
Galaxy Note

Pubg ve islemci zorlayici oyunlarda fps dususu ve kasma sorunu yaşıyorum.Fabrika ayarlarına döndüm cihaz guc tasarrufu modunda değil ve ici dolu değil.Daha 7 aylık cihaz ve 7200 tl verdiğim note 10 cihazinin böyle bir sorunu yaşatması beni üzdü.Düzelmesi ümidiyle yardımlarınızı bekliyorum.

Resolved!
18 Comments
SonerÇakır
Active Level 4
Galaxy Note
Pubg derin uyku listesinde değil
0 Likes
WhcYunus
Active Level 8
Galaxy Note
Grafikler nasıl
0 Likes
SonerÇakır
Active Level 4
Galaxy Note
Orta kalite
0 Likes
sngNote10
Active Level 3
Galaxy Note
Grafikleri en dusuge getirip aşiri yapın ve kilifsiz sarja takmadan oynamaya calisin daha yuksek sonuc alirsiniz heralde
0 Likes
sngNote10
Active Level 3
Galaxy Note
46 derece cok yuksek bi sayı ama
0 Likes
SonerÇakır
Active Level 4
Galaxy Note

Ya arkadasim note serisi konuya kim taşıdı problemimi benm tel s20fe 😡😡 ve ayni sorun degil, sngNote10 isimli arkadas kasitor diyor benm oyun 3fpsde çalışıyor..... Nasil bir yönetim kafasi var

0 Likes
sngNote10
Active Level 3
Galaxy Note
Gönderin yorum olarak gelmiş reis bilmiyorum
0 Likes
sngNote10
Active Level 3
Galaxy Note
Ama 3fps ise kesin sorun vardır benim kasıyo dediğim 45e düştüğü için
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba sngNote10,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes