Resolved! Solved

Original topic:

Ekran açılınca bildirim sesi ve titreşim gelmesi problemi.

(Topic created on: 06-16-2022 03:35 PM)
26529 Views
Mecnun
Beginner Level 3
Options
Galaxy Note

#note20ultra cihazını 2 aydır kullanıyorum. Son bir kaç gündür kilit ekranını açınca sanki bildirim gelmiş gibi titreşim ve sistem sesi gibi bir bildirim sesi alıyorum. Sorunun çözümü için yetkililere ulaşmaya çalışıyorum. Aynı sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Mecnun
Beginner Level 3
Galaxy Note
Eyvallah teşekkür ederim. Sorunu çözdüm ama beklemediğim bir yerden , kılıfta bulunan kartla nfc özelliği etkilediği için bildirim sesi veriyormuş.

View solution in context

4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
Selamünaleyküm.
Eğer cihazınız internete bağlıyken bildirim veya titreşim oluyorsa bu durum gayet normal Olabilir çünkü cihaz internete bağlı olduğu zaman arka planda bazı Güncellemeleri yapar bu güncellemeler bildirim panelinde gözükmez ise ani bir mesaj sesi veya titreşim olarak kendisini belli eder. Eğer cihaz internete bağlı olmadığı halinde bu sorunu yaşıyorsanız cihazınıza arama geldiği zaman cihazı elinize aldığınız zaman cihaz titreşime geçebilir.
Mecnun
Beginner Level 3
Galaxy Note
Aleykümselam yanıt için teşekkür ederim. Sadece ekran açılınca ve sistematik şekilde sürekli olmasını çözemedim. İnternet kapalı şekilde de test ettim durum aynı uzaktan erişimle sorunun çözülmesini umuyorum.
faneditionn
Active Level 8
Galaxy Note
Kardeşim şu ayarlarını kontrol et istersen bunlardan dolayı da olabilirScreenshot_20220616-164737_Accessibility_577_1655387257.jpgScreenshot_20220616-164908_Settings_579_1655387348.jpg
0 Likes
Solution
Mecnun
Beginner Level 3
Galaxy Note
Eyvallah teşekkür ederim. Sorunu çözdüm ama beklemediğim bir yerden , kılıfta bulunan kartla nfc özelliği etkilediği için bildirim sesi veriyormuş.