cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

EVET...SAMSUNG TARAFINDAN KANDIRILDIK - 4 ve SON

(Topic created on: 08-11-2021 01:53 PM)
485 Views
kains
Active Level 3
Options
Galaxy Note

09/07/2021 tarihinde ilkini açmış olduğum "Samsung tarafından kandırıldık mı?" başlıklı seri konularda bahsettiğim sorunumla, bugün tarihi itibarı ile bırakın çözümlenmesini ne yazık ki ilgilenilmedi bile. O tarihten itibaren ben, 444 77 11 numaralı telefonu yaklaşık 20 kez aramışım. Buna karşılık müşteri temsilcileri beni sadece 2 kez aradılar. Söyledikleri ise "sorununuzu anladık ve çözeceğiz, merak etmeyin" şeklinde idi. Ancak bu arada benimle ilgilenen Yaren hn. sanırım emekliye ayrıldı veya yıllık izne ayrıldı ve yerine Esen hn. bakmaya başladı. Yani süreç bu kadar uzadı işte.

Her aramamda karşıma çıkan müşteri temsilcisine önceleri Yaren hn. ile, sonradan ise Esen hn. ile görüşmek istediğimi söyledim, onlarda en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır dediler. Ama aramadılar. Koca koca yalanlar, müşteriyi enayi yerine koymalar. Bilemiyorum bizler olmasak siz nesiniz. Koca bir hiç.

Sistemi çok güzel ayarlamışlar. Samsung''un müşteri hizmetleri politikası şöyle: Sorunlu müşteri mi var. Müşteri bezene kadar onunla ilgilenmeyin. Nasıl olsa bir gün vazgeçip işin peşini bırakacak. Samsung vizyon ve misyonunda "müşteri memnuniyeti" ilkesi ya hiç yok ya da son sırada. İlk sırada karlılık var. IP68 özellikli telefonlar 2 yıl idare etsin, sonra müşteri telefonunu yıkarsa nasıl olsa içine su alır. biz de "elinden düşürmüşsün arkadaş sen bunu" deriz, müşteri de gider başka bir Samsung telefon alır. Oooh gelsin paracıklar...

Daha önce açtığım konu üzerine bir arkadaş bana "bunları mahkemeye ver olmadı yerel ve ulusal basına söylersin" demişti. Sevgili dostum, hiç bir medya kuruluşu reklam aldığı firmalar hakkında kötü bir söz söyler mi? Etrafımız tamamıyla sarılmış. Kapitalizm ahtapotunun yüzlerce kolu var.

Neyse konu yine çok uzadı. Elimde kalan Note 10 Plus cihazımı çerçeveletip, Samsung Türkiye Genel Müdürü sevgili Choi Byung Hee' ye göndericem. Altına da şu notu düşücem. "Sevgili Choi, Samsung Türkiye kötüye gidiyor. Şirketiniz uzun süredir ülkemizde yanlış fiyatlandırma, yanlış reklam stratejileri ve sıfır müşteri memnuniyeti sebebi ile kullanıcılardan tepki çekiyor, Çinli rakiplerinin gerisinde kalıyor. Eğer benim gibi müşterilerinizi kaybetmeye devam ederseniz, dünya çapında en büyük akıllı telefon üreticisi olan şirketiniz,  ülkemizde de pazarda kan kaybetmeye devam edecek. Sevgiler"

Bu arada sevgili moderatörler, sizlere de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten bazılarınız sorunla yakından ilgilendi, ancak sizler bile çözüme ortak olamadınız. O yüzden rica ediyorum sizlerden. Bu konuya "çözüldü" demeyin. Bu sorun çözülecek bir sorun değil. Bu sorunun çözümü Güney Kore'de yaşıyor.

Herkese selamlar ve sevgiler. Hoşçakalın.

Not: Bu mesajıma "çözüldü" ibaresi koyarsam sorun çözülmüş demektir, koyamazsam Samsung bir müşteri kaybetmiş demektir.

5 Comments
1emrekaya1
Active Level 8
Galaxy Note
Kitap yazsan okurum dostum.O kadar haklısın ki.
qwertyt
Active Level 6
Galaxy Note
Destekliyorum tüm dediklerini.
1234567899877
Active Level 5
Galaxy Note
Ne oldu ki ? Ben konuya Fransız kaldim
0 Likes
Galaxy Note
Merak ettiğim şey şu sen cihazı mı yıkadın? Eğer yıkadıysan senin hatan ip68 suyu tamamen geçirmezlik değildir suya karşı dayanıklılıktır
0 Likes
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba kains,

Konu hakkında, ilgili birimlerimize bilgi verildi. Size en kısa sürede ulaşacağız.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes