cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Arama yönlendirme iptali

(Topic created on: 03-07-2023 09:16 PM)
4571 Views
burakbilici25
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Arkadaşlar cihazım note 8 telefonum kapalı iken ulaşılamadığında yönlendirme yaptım telefon ayarlarından ama suan iptal veya  devre dışı bıraktığımda attığım resimdeki hatayı alıyorum. Çözen bilen varsa yardımcı olabilir mi?

image

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
uygulamalara girip sağ üst taraftaki üç noktaya tıklayıp uygulama tercihlerini sıfırlayıp,yeniden baslatın.Olmazsa menüdeki sım uygulamasına girip verisini veya ayarlarını sıfırlayın.
burakbilici25
Active Level 1
Galaxy Note
Verileri sildim ön bellegi temizledim ama olmadı ama uygulama tercihlerini sıfırlamayı bulamadım.
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
buradaScreenshot_20230307_153515_Settings.jpgScreenshot_20230307_153501_Settings_1000037579_1678192501.jpg
burakbilici25
Active Level 1
Galaxy Note

Buldum denedim ama olmadı. ne belaya düştük

Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
cihazı sıfırla diyeceğim ama bunjn için değer mi bilmiyorum?Kullandıgın şebekenin müşteri hizmetlerini arayıp yönlendirmeyi iptal ettirebilirsin veya SIM uygulaması içinden ayarları kurcala belki orada vardır.
burakbilici25
Active Level 1
Galaxy Note
Valla onuda yaptım.tesekkurler sende baya kafanı yordun. Sıfırlamam değmez ama bulacağım
Anonymous
Not applicable
Galaxy Note
estagfirullah yorulmsdım,sadece sorunun çözülsün yeterli.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy Note

Operatörünü yaz internrte örn. Turkcell arama yönlendirme iptal de sms ile iptal et.

Arama yönlendirme kısmına olmayan bir numara gir. 05734****** gibi mesela.

Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy Note
Nerdeyse her islemi yapmissim. Operatörünle görusme sagla. Onlar yardimci olamazsa telefon icin uzaktan erisim talebinde bulun bir de onlar kontrol etsinler.