Original topic:

4.5G sorunu

(Topic created on: 03-07-2021 11:32 PM)
325 Views
mert727
Beginner Level 2
Options
Galaxy Note

Note 10 plus kullanıcısıyım son güncellemeden sonra cihaz 4.5G ye geçmez oldu fabrika ayarlarına bile geri döndürdüm olmadı 10bin tl para verdim karşılığı rezalet

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy Note
Merhaba mert727,

Acaba ayarlar 》mobil ağlar 》4.5G kapalı mı eğer siz açıp kapatamıyorsanız sorun yok

Samsung Members - Yardım al - Hata raporları sayfasından hata raporu gönderin.Hata raporuna birkaç gün içinde geri dönüş sağlanıyor.

Tesekkürler.

View solution in context

Solution
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy Note
Dediğim gibi hata raporu göndermeyi deneyin olmazsa yetkili servise başvurursunuz.

İyi akşamlar.

View solution in context

5 Comments
Solution
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy Note
Merhaba mert727,

Acaba ayarlar 》mobil ağlar 》4.5G kapalı mı eğer siz açıp kapatamıyorsanız sorun yok

Samsung Members - Yardım al - Hata raporları sayfasından hata raporu gönderin.Hata raporuna birkaç gün içinde geri dönüş sağlanıyor.

Tesekkürler.
mert727
Beginner Level 2
Galaxy Note
4.5G açık canlı desteklede iletişime geçtim bir kaç adım denedik olmadı en son fabrika ayarlarına geri döndürünüz denildi onuda yaptım yine olmadı internet H+ kaldı hiç bir şekilde 4.5G ye geçmiyor
emre16
Beginner Level 2
Galaxy Note
operatör ayarlarınada bakmanızı tavsiye ederim bazen kapanabiliyor. operatörün mobil uygulamasından ayarlar hat ayarlarından erişebilirsiniz..
mert727
Beginner Level 2
Galaxy Note
baktım ayrıca turkcell müşteri hizmetleri aradım tekrardan güncellediler yine 4.5G gelmiyor malesef
Solution
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy Note
Dediğim gibi hata raporu göndermeyi deneyin olmazsa yetkili servise başvurursunuz.

İyi akşamlar.