cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

1 numaralı sim karta izin verilmiyor KRONİK Sorrunsalı

(Topic created on: 03-03-2024 10:16 PM)
1009 Views
JackalKarlos
Active Level 1
Options
Galaxy Note
Samsung Galaxy Not 20 Ultra kullanıyorum. Yurtdışı değil. Mağazadan aldım. Neredeyse 2 yıl olacak. " 1 numaralı sim karta izin verilmiyor" uyarısnı alıp duruyorum. Serviste sıfırlandı yazılım güncellendi olmadı devam etti, sim kart yeniledim olmadı devam etti. Servise götürdüm şebekeyle ilgili bilmem ne kablosu yenilendi. Bilmem ne değiştirildi dediler. Hala devam ediyor. Kafayı yemek üzereyim. Elim ayağım işim telefon benim. 
8 Comments
TheKaan
Active Level 6
Galaxy Note
O sorun bende de oluyor ama sadece garaja gittiğimde o bildirimi alıyorum orda da telefon çekmiyor. Ben bu yüzden şebeke gittiği için o bildirimi gösterdiğini **bleep** ettim. Onun dışında hiç yaşamadım.
0 Likes
JackalKarlos
Active Level 1
Galaxy Note
benim her yerde oluyor gün içinde 4-5 defa rahat yaşıyorum. Bugün 3 defa oldu ve farklı yer ve zamanlarda. en son ekran görüntüsü aldım.
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy Note
Garantisi dolmadan yeni cihaz talep edin, olmadı THH'ye şikayet edersiniz.
JackalKarlos
Active Level 1
Galaxy Note
ona doğru gidiyoruz adım adım
Galaxy Note
Ben bu uyarıyı hergun servisle askeri kışlaların yanından geçerken alıyorum sinyal kesiciler olduğu için hat kullanılmıyor sende bu tür biryerin yakınında oturuyor olabilirsin
0 Likes
JackalKarlos
Active Level 1
Galaxy Note
hayır şehrin merkezinde oturuyorum. askeriye yok ve işim gereği şehrin farklı yerlerine gidiyorum. mesela bugün kafede oldu son olarak
0 Likes
Galaxy Note
Sim kartını 2 numaralı kisima takmayı denedinmi
0 Likes
JackalKarlos
Active Level 1
Galaxy Note
servis test ettik deyince bunu yapmayı düşünmedim. 3 gün oldu servisten alalı.
0 Likes