Resolved! Solved

Original topic:

Ön kamera

(Topic created on: 04-07-2020 07:26 PM)
205 Views
babumtıs
Active Level 1
Options
Galaxy Note

Ön kamera da manuel bir şekilde parmağımla odaklama yapabiliyordum şimdi yapamıyorum ne olmuş olabilir ? (Note10 Lite)

0 Likes
6 Comments
AstraFBI
Beginner Level 2
Galaxy Note
Büyük ihtimalle Kameraya toz kaçmış olmalı, Samsung Servise götürmeni öneririm
0 Likes
babumtıs
Active Level 1
Galaxy Note
Elimle ışığı ayarlayamıyorum sadece çekimde bir problem yok acaba toz kaçmadan ziyade cihazla ilgilş bir problem olabilir mi ?
0 Likes
DeadForest
Active Level 8
Galaxy Note
cihazın kamera ayarlarından en aşağıda fabrika ayarına geri dön var ona bas tekrar dene
0 Likes
babumtıs
Active Level 1
Galaxy Note
Denedim yazdığınızı bir değişiklik olmadı ne yazık ki...
0 Likes
DeadForest
Active Level 8
Galaxy Note
cihazı yeni aldıysan böyle bir şey olmasi saçma senlik bir şeydir
0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy Note

Merhaba babumtıs,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz.

Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir. Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes