- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-01-2021
02:15 PM
(Last edited
02-01-2021
02:17 PM
by
User0000004
) in
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2021 08:22 PM (Last edited 02-01-2021 08:22 PM ) in
Galaxy M
Ben Bordo, Samsung forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili "Ayarlar-Hesaplar ve Yedekleme-Hesaplar-Samsung Account" içerisinde, ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta ögesine dokunarak "Oturumu Kapat" ögesine dokununuz. Mevcut şifrenizi girdikten sonra "Tamam" ögesine dokunarak, işlemi tamamlayabilirsiniz.
Not: Şifrenizi unutmanız durumunda, alt kısımda bulunan "Şifremi Unuttum" ögesine dokunduğunuzda, mail hesabınız ya da telefon numaranıza şifre gelecektir. Mail hesabınıza giriş yaparak "Şifreyi Sıfırla" ögesinden, şifrenizi sıfrlayabilirsiniz.
Yukarıdaki işlemleri yapamamanız veya denemenize rağmen hata almanız durumunda
size, uzaktan erişim ile yardımcı olmak isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2021 02:34 PM (Last edited 02-01-2021 03:20 PM ) in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2021 03:02 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2021 03:34 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2021 02:35 PM in
Galaxy M
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-01-2021 08:22 PM (Last edited 02-01-2021 08:22 PM ) in
Galaxy M
Ben Bordo, Samsung forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soru ile foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili "Ayarlar-Hesaplar ve Yedekleme-Hesaplar-Samsung Account" içerisinde, ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta ögesine dokunarak "Oturumu Kapat" ögesine dokununuz. Mevcut şifrenizi girdikten sonra "Tamam" ögesine dokunarak, işlemi tamamlayabilirsiniz.
Not: Şifrenizi unutmanız durumunda, alt kısımda bulunan "Şifremi Unuttum" ögesine dokunduğunuzda, mail hesabınız ya da telefon numaranıza şifre gelecektir. Mail hesabınıza giriş yaparak "Şifreyi Sıfırla" ögesinden, şifrenizi sıfrlayabilirsiniz.
Yukarıdaki işlemleri yapamamanız veya denemenize rağmen hata almanız durumunda
size, uzaktan erişim ile yardımcı olmak isteriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Teşekkürler.
MOD