Hüseyinkaragöz
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-31-2020
10:41 PM
(Last edited
10-31-2020
10:44 PM
by
User0000002
) in
Tüm titreşimleri kapattım geri ileri tuşu ana menünün en altındaki tuşların titreşimini kapatmadım klavye dahil kapalı bunu kapatmadım yardımcı olursanız sevinirim
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2020 11:43 PM in
Galaxy M
Ayarlar>ses ve titresimler>titresim yoğunluğu>dokunma etkilesimlerini en düşüge çekin ve titreşim kapanacaktır.
Umarım yorumum sizlere faydalı olmuştur.
Eğer faydalı olduysa ve çözüme kavustuysanız yorumumun sağ 3 noktasından çözüm kabul edebilirsiniz.
Eğer faydalı olduysa ve çözüme kavustuysanız yorumumun sağ 3 noktasından çözüm kabul edebilirsiniz.
2 Comments
XxDarkninjaxX
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2020 11:11 PM in
Galaxy M
Merhaba Arkadaşım👋
Sıkıntınızı belirtirseniz size daha iyi yardımcı olabilirim. Ama Canlı Destek yöntemi ile Müşteri Temsilcisi ile konuşmanızı tavsiye ederim...
Sıkıntınızı belirtirseniz size daha iyi yardımcı olabilirim. Ama Canlı Destek yöntemi ile Müşteri Temsilcisi ile konuşmanızı tavsiye ederim...
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-31-2020 11:43 PM in
Galaxy M
Ayarlar>ses ve titresimler>titresim yoğunluğu>dokunma etkilesimlerini en düşüge çekin ve titreşim kapanacaktır.