cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

m20 EKRAN TAKILMA

(Topic created on: 06-28-2020 09:51 AM)
387 Views
erenozer
Active Level 2
Options
Galaxy M

2 aydir m20 kullaniyorum bi sorun yokdu ama son 1 haftadir enranda takilmalar oluyor.mesela oyun oynuyorum birden takiliyor tepki veemiyor ama kapatip acinca duzeliyor.yani ekran bozuk deil members uzerindende kontrol ettim heryer calisiyor.sorun yazilimsal.lutfen yardimci olun.

13 Comments
madheart39
Active Level 1
Galaxy M
bende de m20 var kronik sanırım elinden çıkarmaya bak .ben satıcam
madheart39
Active Level 1
Galaxy M
samsung a mesaj yazdım.yok telefonu yeniden başlat,fabrika ayarlarına dön filan biseyler dedi.ne yapsan fayda yok.yazılimla alakalı.güncelleme gelmeden olmaz.daha çok bekleriz güncelleme gelmesini
erenozer
Active Level 2
Galaxy M
aynen 3 kere rapor attim hep ayni seyler sd karti cikar falan bos ya koskoca samsungun boylw birseyi olmasi cok sacma
0 Likes
madheart39
Active Level 1
Galaxy M
bir daha kesinlikle samsung almam.huwai mate 20 lite alacaktım.başımıza gelecek varmış
0 Likes
XxDarkninjaxX
Expert Level 2
Galaxy M
Merhaba!

Öncelikle hata raporu göndermeni tavsiye ederim.

Fabrika ayarlarına geri dönmeyi dene. Ya da 1-2 gün sonra düzelir eğer güncellemeyi yeni aldıysan... Çözüm kabul eder misin?
erenozer
Active Level 2
Galaxy M
guncelleme telefonu aldigimda yani 2 ay once yaptim.ama sorun 1 haftadr var.2 kere fabrika verilerine sifirladim.3 kere hata raporu gondrdim ama caresi yok ltfen gardimci olun
0 Likes
XxDarkninjaxX
Expert Level 2
Galaxy M
Oyundaki verileri sil
0 Likes
erenozer
Active Level 2
Galaxy M
zaten reset atinca butun hersey silinoyor suan oyun yokki
0 Likes
madheart39
Active Level 1
Galaxy M
internette m20 telefonda bu donma kasma sorunu oldukça fazla bu telefonun kronik sorunu çare arama boşuna ben çare aramayı bıraktım