TRIBBIANI
Active Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Galaxy M51 kullanıyorum telefona numara kaydederken isim yazdığım sırada 13 karakterden fazla yazamıyorum. İnsanların adını soyadını kısaltarak yazmak zorunda kalıyorum. Bunun bi çözümü varmı güncelleme gibi.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-03-2021 10:58 AM in
Galaxy M
Merhaba kardeşim
Eğer numarayı Sim kartına kaydediyorsunuz bir kısıtlama mevcut oluyor Eğer normal telefona kaydederseniz hiçbir sıkıntı olmayacaktır
kişiler uygulamasını açınız > sol üstte 3 çizgi > kişileri yönet > varsayılan depolama ayarı telefon seçiniz
Eğer numarayı Sim kartına kaydediyorsunuz bir kısıtlama mevcut oluyor Eğer normal telefona kaydederseniz hiçbir sıkıntı olmayacaktır
kişiler uygulamasını açınız > sol üstte 3 çizgi > kişileri yönet > varsayılan depolama ayarı telefon seçiniz
2 Comments
HakanKaya
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-03-2021 10:32 AM in
Galaxy M
Sanırım bu her Samsung cihazlarda oluyor. Benim cihazımda da bu şekilde. Google kişilerim uygulamasını kullanabilirsiniz.
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-03-2021 10:58 AM in
Galaxy M
Merhaba kardeşim