cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

el ile ekran görüntüsü alma sorunu

(Topic created on: 04-29-2020 06:01 PM)
14144 Views
kayabasiii
Beginner Level 5
Options
Galaxy M

Arkadaşlar sevgiler, el ile ekran görüntüsü alma özelliği açık olmasına rağmen, maalesef alamiyorum. Cihazim m30s 1 haftalık. 2 gün once kırılmaz cam taktırdım ondan kaynaklı olabilir mı? Tesekkur ederim.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Bilgi
Active Level 4
Galaxy M
Merhaba, başlıgı okurken aklıma gelen kırılmaz camdı, fakat siz sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz tebrik ederim. yüksek olasıkla kırılmazcamdan kaynaklı😅

View solution in context

Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy M
Ayarlar - Gelismis Ozellikler - Hareketler ve Isaretler - Ekrani yakalamak icin elinizi kaydirin secenegi aktif ise kirilmaz cami cikarip denemeniz gerekecektir.

View solution in context

10 Comments
Solution
Bilgi
Active Level 4
Galaxy M
Merhaba, başlıgı okurken aklıma gelen kırılmaz camdı, fakat siz sorunuzun cevabını kendiniz vermişsiniz tebrik ederim. yüksek olasıkla kırılmazcamdan kaynaklı😅
kayabasiii
Beginner Level 5
Galaxy M
Teşekkür ederim hocam, pek şimdilik bir aciliyeti yok ama acaba telefonda bir arıza mı var diye şüpheye dustum. Bir ara çıkarıp deneriz artık o kadar para verdim çıkarmayalım şimdi.😅😅
0 Likes
kızılejder
Active Level 10
Galaxy M
elinizi tam koyamadığınızdan olabilir benddfe kırılmaz cam var ama oluo

elinizi ekrana dik paralel olucak şekilde koyun ve sola kaudırın
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Galaxy M
Ayarlar - Gelismis Ozellikler - Hareketler ve Isaretler - Ekrani yakalamak icin elinizi kaydirin secenegi aktif ise kirilmaz cami cikarip denemeniz gerekecektir.
TÜRK11
Active Level 6
Galaxy M
elinizin ekrana sürtmesi lazım yoksa olmuyo
SRHTCKMK
Active Level 6
Galaxy M
elinin ekrana degmesi gerekiyo
ÖzGüRs
Active Level 5
Galaxy M
elini ekranın alt hizasına ayarla o şekilde kaydır
ÖzGüRs
Active Level 5
Galaxy M
en önemlisi bu. kırılmaz felan etkilemiyor. Elini ekranın alt köşesine hizala çek sola doğru. alt tarafın temas etmesi önemli
kayabasiii
Beginner Level 5
Galaxy M
hocam Maalesef denedim ama olmadı. bu kenarları siyah kaplama olan bir kirilmaz cam taktirmistim,galjba ondan kaynaklaniyor..
0 Likes