cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

cihaz bakımı ayarları

(Topic created on: 10-03-2024 09:04 PM)
78 Views
sdere
Active Level 5
Options
Galaxy M

cihaz bakımı ayarlarında bulunan virüs taramasından adı geçen sanırım tümleşik antik virüs uygulaması mc afe uygulaması yerine kendi tercih ettiğimiz ücretli virüs uyguşamamızı bu cihaz bakımında virüs taraması olan mc afe nin yerine getirme şansımız varmı harici virüs uygulamamızı bu konuda uzman bilgisi olan yoruma gelebilir mi en I think the virus scan mentioned in the device care settings is the integrated antique virus application mc afe application, instead of our own preferred paid virus application for this device care.

6 Comments
medemen
Active Level 8
Galaxy M
Zannetmiyorum. Anlaşmalı muhtemelen o firmayla.
medemen
Active Level 8
Galaxy M
Güvenlik önemli ise sizin için bu ayarı açabilirsiniz1727972293271.jpg
sdere
Active Level 5
Galaxy M
c-prot kullanıyorum 3 yıl bir cihaz 170 tl civarı iş bankası da kendi uygulamasında bunu kullanıyor ve çok iyi mc afe 1 yıllık 1.500 tl 500 e de vardı alayım dedim bi türlü alamadım sonra bunu keşvettim her türlü çok iyi
medemen
Active Level 8
Galaxy M
Arka planda çalışan her uygulama biraz daha yavaşlattığı için telefonu tercih etmem açıkçası. Store haricinde APK kurmadıkça ciddi bir güvenlik ihlali yaşanmaz diye diüşünüyorum
sdere
Active Level 5
Galaxy M
dediğiniz doğru kısmen ama store de ki her uygulama sınırlı Android özgürlüğün adı ben store den zaten kullanmalı telefon kullansam Apple tercih ederdim ama android kullanıyorsam her nimetten faydalanmak isterim
medemen
Active Level 8
Galaxy M
Bilinçli isen sıkıntı yok.