Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Bu telefon ne ara 17k oldu ya? 4 5 ay önce 9 10k seviyelerinde geziyordu. View Post
4 yıldır aktif kullandığjm telefon batarya hiç değişmedi. Çift hat mobil veri Bluetooth konum sürekli açık parlaklık genelde full View Post
M31 alınırmı iyimi View Post
SÜRÜM V28.0.0.59 oldu View Post
Ukrayna ve Vietnamda, İngilterede yauınladı View Post
Arkadaşlar m34 kullanıyorum. Ram plus açmak telefonun performansını arttırır mı yoksa kapatmak mı gerekiyor. Siz nasıl deneyimlediniz? View Post
Profillerdeki bilgileri kopyalayıp,sanki kendi paylaşımıymış gibi paylaşarak kullanıcıları kandırıyor ve emek hırsızlığı yapıyor.Orjinal paylaşım... View Post
Şarjım h+ yani 3.5G'de hemen düşmezken 4.5G ayarında hemen düşüyor.Özetle 4.5G daha fazla şarj götürüyor(şebeke çekimi full iki ayarda da,hat... View Post
Merhabalar sevgili okurlar, bugün sizlere Samsung'un en iyi telefonunu ve özelliklerini derledim, iyi ve keyifli okumalar.😊... View Post
Merhaba Samsung Galaxy m51 cihazının ekranı kırıldı İstanbul'da nerede yaptırmamı önerirsiniz? Servis 3 iş günü sürer dedi o yüzden gün içinde... View Post
User | Likes Count |
---|---|
63 | |
59 | |
23 | |
18 | |
16 |