🙏 👏👏👏 View Post
🙏 👏👏👏 View Post
Merhaba arkadaşlar, son 2 - 3 gündür telefonumda ses açma ve kısma tuşuna basınca donmalar yaşıyorum bunun nedeni nedir ve neden sadece ses açma ve... View Post
Gayet güzel bir cihaz View Post
Bıktım artık buradaki kendini bilmezlerden!Okuma yazması var ama sinir bozmak için harf hataları yapıyorlar!Sürekli saçma paylaşımlar yapıyorlar!Artık... View Post
Bugün telefonuma yeni bir güncelleme geldi fakat One UI 5.1 ile devam ediyor. Güncelleme ve ayrıntıları hakkında bilgisi olan konuyu yeşillendirsin.... View Post
Model numarası SM-M446K olarak sızdırılan m44 Snapdragon 888 işlemcisi kullanılması öngörüyor 6gb Ram ile gelebilir işlemci snapdragon ama 3 yaşımıda... View Post
iyi günler tüketici hakem heyeti basvurumu kazandim ve islemler ne kadar sürüyor View Post
Samsung, M serisinin tanıtılan son üyesini ülkemizde10.999 liradan satışa (ön siparişte) sundu. Telefonu alanlaraGalaxy Buds2 de hediye... View Post
Cihaz bakımını kontrol ettiğimde tarama gerekli yazısıyla karşılaştım, telefonu taradım ve herhangi bir sorun bulunamadı dedi. Tarama gerekli... View Post
User | Likes Count |
---|---|
115 | |
28 | |
26 | |
23 | |
20 |