Telefonda arayüz kasmasından artık telefonu kullanmak istemiyordum. Performans arttırma uygulamaları için telefona root attım. Androoster uygulaması... View Post
Telefonda arayüz kasmasından artık telefonu kullanmak istemiyordum. Performans arttırma uygulamaları için telefona root attım. Androoster uygulaması... View Post
Telefonum hep sessizde duruyor ve bazen bildirim gelmiş gibi titreşiyor. Ama ne bir bildirim var ne de titreşmesine sebebiyet verecek herhangibir şey.... View Post
Arkadaşlar samsung m31 telefonum çok hızlandı mi bana mı öyle geliyor.. View Post
Mrb galaxy m34 5g yeni aldım buna goodlock uygulaması olmuyolmuyormu bulamadım Yardımcı olurmusunuz İyi geceler View Post
Cihazımı bul ve güncelle View Post
Bu platformdaki bir çok kişi nasıl level yükseldiğini merak ediyor sanırım😊 View Post
Işık hızıyla yükseldim😄😄😄(hiçbir faydasının olmadıgını biliyorum😌) View Post
Arkadaşlar merhabalar Benim bir sorum olacaktır Android 14'teki göze çarpan özellikler nelerdir hangi özellikler hayatı kolaylaştırıyor Bunun... View Post
Arkadaşlar merhaba telefonum M12 1 aydır sürekli kendini yeniden başlatıyor ve ayrıca aşırı kasıyor ve donuyor donduğu anda kendini yeniden başlatıyor... View Post
Merhabalar benim telefonda fotoğraf çekimine girdiğimde çok kasıyor ve çekimde çok zorlanıyorum sebebi ne olabilir yada alternatif bir uygulama... View Post