Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Arkadaşlar m16 Samsung Türkiye'de ne zaman satışa sunulur? View Post
Artık gelsin ya View Post
Odin ile başka ülkenin mesela taiwan romu kursam cihazda hız artışı vb ne gibi değişiklikler olur. Sim kart çalışırmı? View Post
M23 5G aşırı takılıyor galeri de video izlerken ses geliyor video yerinde kalıyor ve arka planda 2 uygulama sonrasını açmıyor. Genel olarak M23 model... View Post
Güncelleme View Post
15 Haziran 2025 Galaxy M15 25 Haziran 2025 Galaxy M34 7-8 Temmuz 2025 Galaxy M14 Galaxy M33 M serisi dahildir.Cihazların en erken tarihleri... View Post
#freesamsung #anotherloveTelefonumu gayet memnun bir şekilde kullanırken, yaklaşık 3 yıl oluyor, son güncellemenin ardından birdenbire şarj... View Post
Diğer markalar standart batarya ve hızlı şarjı aşalı çok oldu.240watt olan da var🤗 View Post
M22 telefonda Samsung free devre dışı bırakamıyorum. Diğer bütün Samsung cihazlarda devre dışı kalabiliyor ama bu cihazda izin vermiyor. Bilen varmı? View Post
User | Likes Count |
---|---|
239 | |
89 | |
65 | |
62 | |
41 |