Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
AOD parlaklığını nasıl ayarlayabilirim arkadaslar? View Post
M34 5g bu paraya değmez View Post
Bu sabah telefonumu çok yüksek olmayan (takriben 35cm) yükseklikten spigen marka (oldukça dayanıklı ve sağlam bir kaptır) telefon kabı ile birlikte... View Post
Galaxy M33 android 15 güncellemesi ne zaman gelecek ? View Post
Galaxy M33 cihazında hızlı şarj çalışmıyor. Aynı şarj aletini başka telefonda denedim hızlı şarj edebiliyor. Adaptörde bir sıkıntı yok Bilgisi olan... View Post
Videonun sonlarına doğru sabredip bakabilirsiniz game booster kapanıyor kapandığında oyunda donuyor sonra tekrar aciliyor. Bildirimlerden gidip... View Post
Arkadaşlar merhaba, ana ekranda navigasyon tuşlarından 3 çizgi tuşuna basınca gelen son kullanılan uygulamalar bölümünde uygulamalar açıkken ekranın... View Post
Arkadaşlar Adaptif güç tasarrufu açık mı kalmalı kapalımı kalmalı? Siz nasil kullanıyorsunuz View Post
Ekran parlaklığı en kısıkta olmasına rağmen bana hâlâ çok parlak geliyor. Normalde telefonlarda ekstra karartma yapılabiliyor fakat ben bu telefonda... View Post