Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Samsung Galaxy m34 en son hangi android işletim sistemini alacak bilgisi olan var mı acaba? View Post
Merhabalar 25 w şsrj aleti aldım acaba orjinal mi Samsung EPTA 800 ? View Post
M31 S hangi samsung şarj aletleri ile uyumlu 15W ve 25W olarak ? View Post
Samsung M34 cihaz kullanıyorum. Cihazın bilgilerinde 9v2.77a yazıyor. Zincir marketlerin birinde 35w adaptör buldum. Bilgilerindeki Output... View Post
Arkadaşlar m21 kullanıyorum bazı uygulamaların bildirimlerine tıkladığımda bildirimler kendi kendine siliniyor ve en önemlisi ayarlarda bildirim... View Post
Telefonum şarj olurken %80 de kısıtlanmasını istiyorum bunu nasıl yaparım View Post
M serisi kasıyor View Post
Arkadaşlar 5 yıllık eski bir cihazım var sadece görüşme için kullanıyorum 720 şarj döngüsü var pil sağlığı yüzdelik olarak çıkmadı müşteri... View Post
Merhabalar galaxy m11 kullanıyorum. ne yazikki telefonun hafızası 32 gb yer yetmiyor artık telefonu sıfırlarsam eski android sürümüne geri dönermi ona... View Post
M34 5G için şöyle bir sürüm var. Bunun kodlarından nasıl anlayabiliriz One UI 7 olup olmadığını View Post
Merhabalar M 34 5g 25 W hızlı şarjı destekliyor Telefon Durum bilgisi değerlendirilende 9 W 27 A ibaresi var. Peki 15 W ı destekliyor mu ? Yani 25 W... View Post
User | Likes Count |
---|---|
28 | |
20 | |
20 | |
17 | |
16 |