Arkadaşlar bu %85e kadar doldurma ne kadar faydalı? Pilin %90dan sonra çok fazla aşındığını biliyorum ancak uzun vadede çok farkeder mi bu? View Post
Arkadaşlar bu %85e kadar doldurma ne kadar faydalı? Pilin %90dan sonra çok fazla aşındığını biliyorum ancak uzun vadede çok farkeder mi bu? View Post
Ben o kadar arastırmışım,uğrasmışım ama paylaşımım baskasının paylaşımının altına gidiyor ve yeterli etkileşime ulaşamıyor!Onu geçtim sürekli her... View Post
Bir M34 yada Önerdiğiniz cihaz varmı rahat oyun fln için View Post
power tuşu çalışmıyor telefon kapanırsa nasıl açacağım ??? biri yardım erisin guncelledikten sonr oldu View Post
Bu link önceki paylaşmış olduğum 4k ve 60p video oynatma video... View Post
13 saatti,son iki güncellemeyle 11 saate düştü Temayı kaldırıp,ekran yenilemeyi düşürüp,cpu ve günlük kaydedici arabelleklemeyi yükselterek... View Post
Tüm bildirimler görünmüyor bu şekilde görünüyor nasıl düzeltilir View Post
143mb güvenlik güncellemesi03.11.2023'de 1016mb'lık gelmişti,şimdi de 30.11.2023'de 143mb'lık güncelleme geldi. Acaba android 14... View Post
Lütfen okumadan,anlamadan gereksiz yorum yapmayın.En az bir kere gerçek anlamda uygularsanız o zaman yorum yapın. Bunlardan işine gelenleri yap.... View Post
Samsung galaxy m52 kullanmaktayım. Ablam ve annemdede aynı model var. Telefonları yan yana koyup ekrana alttan bakınca benim telefonum daha sıcak View Post
User | Likes Count |
---|---|
156 | |
53 | |
28 | |
24 | |
24 |
User | Count |
---|---|
6 | |
5 | |
4 | |