cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

anker bluetooth kulaklık bağlatı problemi hakkında

(Topic created on: 07-06-2024 02:32 PM)
283 Views
Members_VRHbip7
Beginner Level 2
Options
Galaxy M

Merhaba Samsung M23 telefonum var, anker Anker Soundcore Life U2i model marka bluetooth kulaklıkla telefonu eşleyemedim eşlense bile kulaklığın bağlantısı hemen düşüyor. kulaklığı servise yöndendirdim sorun yok zaten kulaklık bilgisayarıma ve başka telefonlara bağlanıyor ama benim telefonuma bağlanamıyor. Telefonum da önceden kullandığım 2 adet bluetooth kulaklık var jabra ve motorola bu cihazlarda eşleşme sağlıyorumda neden m23 le eşleme yapamıyorum.

11 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Bluetooth kulaklığın Bluetooth sürüme telefonun Bluetooth sürümü ile aynı değilse bağlanmaz Çünkü markası Samsung olmadığı için. Markası Samsung olmayan bluetooth kulaklık alınırken dikkat edilmeli telefonun veya tabletin Bluetooth sürümü ile alacağınız başka markanın Bluetooth kulaklığının Bluetooth sürümü kullandığınız cihazın Bluetooth sürümü ile mutlaka aynı olmalı.
Kullandığınız markanın mesela kulaklığın markası Samsung ise mobil cihazınızda Samsung ise Bluetooth sürümleri aynı olmazsa bile bağlanır.
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 1
Galaxy M
Hiç alakası yok. Biraz araştırın bence.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Konu hakkında bizzat deneyimim olduğu için tam bilgim olduğu için alakası var o yüzden öyle bir yorum yazdım Ayrıca Samsung müşteri hizmetleri bile bana bir defasında demişti o yazdıklarımın aynısını
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 1
Galaxy M
Samsung müşteri hizmetlerine kalsak Samsung haricinde hiçbir ürün kullanmamamız gerek, ki iki Samsung marka cihazdada bazen sorun yaşayanlar olur. Yazılım konusunda Samsung biraz geride maalesef. Bende de anker marka kulaklık var 1 yıldır sorunsuz kullandığım kulaklık son güncelleme sonrası ara sıra kopmalar yaşıyorum bu şimdi uyumsuzlukla mı alakalı yani?
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Bluetooth kulaklığın Bluetooth sürümü telefonunuzunki ile aynı mı
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 1
Galaxy M
Bendeki durumun Bluetooth sürümü ile alakası yok. Dediğim gibi 1 yıldır sıkıntısız ve gayet memnundum şimdi ne oldu da böyle oldu derseniz yazılım kaynaklı.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Şimdi senin kulaklığının Bluetooth sürümü nedir telefonunun Bluetooth sürümü nedir Bir de bunun yazılımla falan bir alakası yok Ben yukarıda belirttiğim gibi deneyimli olduğum için ilk başta uyurum yaptım yani Yanlış bir bilgi vermedim Ben
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 1
Galaxy M
Telefonumun bt ver 5.3 kulaklık bt ver 5.0
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
iyi
0 Likes