Original topic:

a50 a70 a71 a70

(Topic created on: 04-26-2020 10:22 PM)
548 Views
Tipibey
Active Level 6
Options
Galaxy M

nedense herkez bunlarin sorunlarini yaziyor priblem dolu bu cihazlar iyiki almamisim m serisi efsane

10 Comments
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy M
M serisindeki hiçbir cihaz A50 ve A70 ten daha iyi değil
Tipibey
Active Level 6
Galaxy M
biz iyi demedik koç sıkıntılı dedik dikket edersen sirunlu herks sikayet var su forumda a50 a70 den baska problemmi cihaz yok
0 Likes
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy M
hep yazılımsal sorunlar var donanımsal değil
Tipibey
Active Level 6
Galaxy M
herseyi sirun koc bak biri dsha yazdi a51 ugulma acikmiyor bilmem ne cop cihazlar
0 Likes
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy M
A51 sorunlu evet
0 Likes
A34-5G
Expert Level 1
Galaxy M
aynen bende A50 alacaktım A30s aldim super bi cihaz heleki android 10 aldıktan sonra cihaz uçtu iyiki bende A30s almışım.
0 Likes
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy M
neden A50 almadın ki
kızılejder
Active Level 10
Galaxy M

m serisini hićbir cihazı A serisiyke baş edemiycek kada r zayıf her ne dersen de ama bu söylediğun cihazların sonunda 1 olanlar zaten sıkıntılıydı ama sıkıntılı haliyle bile m serisinden çok daha iyi performans veriyo hem insanların bu telefonları paylaşma sebepleri zaten iyi olan telefonu daha da iyi hale getirmek hem çokkk uzun zamandır forumu kullanıuorum m serisi kadar uygulama durması yaşatan, ekranı amoled bile olmayıpta **bleep** karıştırılmıs bir ekranla nasıl A serisini karşılaştırıyosun hem bu tel. ler yani a51 le a71 yeni çikqn telefonlar daha nerdeyse hiç günceleme almadılar o yüzden boşuna tel. leri gömmeye ćalısmayın a50 de ayrıca ćok iyi performans veren bir telefon hem siz nasıl oluyoda işletim sistemi düsük olan bu telefonu iyi diye savunuyosunuz aklı olan A serisi alır m serisini aldığı zan uygulama çokmelrinde telefon kullanamıyacağı ićin boşuna para harcamasın bari yani m serisinin yaptıģı belli tel. kaldırmıyo işte resillik bildiğniz.  

melihakiin07
Active Level 8
Galaxy M

A70 garibime yazık 2 kere gömülmüş gene😂 Çok üstüne geliyorlar şu telefonumum halbuki 1 kere kastiğina dahi şahit olmadım.Sadace yazılımsal saçmalıkları var onunda sorumlusu samsung.Bu arada M serisi A serisi kadar yaygın değil dünya listesinde satiş sıralamasında cok üstte