cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung pişmanlıktır

(Topic created on: 07-26-2023 01:22 PM)
266 Views
mustafa600660
Beginner Level 2
Options
Galaxy M

Merhaba. benim telefonum M31s telefonumdan faceebok silinmiyor böyle bir saçmalıkmı var Play storede kaldıra basıyorum kaldırıldı diyor ama yine duruyor devre dışı bırakmak istemiyorum nasıl sileceğim bana yardım edermisiniz

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy M
Facebook, M31s için anlaşmalı bir uygulamadır, silinemez. Devre dışı bırakmak da silmek ile neredeyse aynı işlevi görecektir. Arkaplanda çalışmaz, sadece çok az yer kaplar. Mesela bende 70MB yer kaplıyor, benim için yaklaşık olarak 3-4 fotoğraf kadar yer kaplıyor.

View solution in context

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Selamünaleyküm.
Durumu uzaktan erişim ile kontrol ettirin. Samsung destek hattını arayın. Sorununuzu anlatıp uzaktan erişim talebi oluşturun. 4447711
cihazsorma
Active Level 7
Galaxy M
Hocam her yorumun altına bunu yazmasanız herkes sizi sevecek aslında...
axeno
Expert Level 3
Galaxy M
Haklı 😄
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy M
Facebook, M31s için anlaşmalı bir uygulamadır, silinemez. Devre dışı bırakmak da silmek ile neredeyse aynı işlevi görecektir. Arkaplanda çalışmaz, sadece çok az yer kaplar. Mesela bende 70MB yer kaplıyor, benim için yaklaşık olarak 3-4 fotoğraf kadar yer kaplıyor.
Tolga67
Expert Level 5
Galaxy M
Anlaşmalı programlar sisteme gömülü şekilde geliyor sistem uygulamasi seklinde malesef normal yolla silinmiyor ama gayri resmi programlar var bu tarz uygulamaları kaldırabilecek tabi bilinçli kişilerce uygulanması gerekecektir
GalaxyM14
Active Level 6
Galaxy M
Adb ile kaldırabilir. Adb ile APK yükleme kaldırma rehberi diye google da ara.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Eger sistemde varsa silemezsin,devredışı bıraktıgında zaten menüden gider.Ekrana basılı tutup,oradaki ayarlardan gizle yapabilirsin.Ayrıca ADB ile yapılabiliyor ama sadece görünmez hale getiriyor,yani ikinci kullanıcı acabiliyorsanız oraya tekrar geliyor.
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy M
sadece Samsung değil, bir çok markanın gömülü uygulamaları var ve silinmez. Google gibi düşün, yasal Lisans bedeli ödenip tlf. yazılımına entegre ediliyor. sen de tlf. alırken lisans bedelini ödemiş oluyorsun. senin ilk telefonun mu bu?