cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung galaxy m20

(Topic created on: 07-07-2024 09:19 AM)
291 Views
ZAZA_REİS_SM-205F
Active Level 8
Options
Galaxy M
Selamün aleyküm hayırlı sabahalar arakadaşlar bir kaç konu hakknda yazyorum yaklaştık 4 yıl oldu m20 cihazını kulanıyorum ilk kez bir telfon bukadar dayandı bende samsung genel olarak tüm telefonların önüne geçiyor samsung diğer marka telefonlardan daha sağlam ben geçen sene Redmi note 12 pro 5G aldim yurtdışı cihazı beni çok pişman eti şebeke sorunu yaşıyorum o cihazda bugüne kadar kullandığım bu samsung galaxy m20 telefonunda hiç böyle sorun yaşamadım cihaz daha yeni ama bir işe yaramıyor son pişmanlık fayda etmiyor bilseydim böyle bir durumla karşılaşacağım yine samsung dan br telefon alırdım samsung alan pişmanlık duymaz valla diğer markalar sırf gösteriş anladım ilkez farklı marka kılmamak istedim oda üzdüğüm gobi olmadi size tavsiyem samsung telefonlarından vazgeçmeyin çok kaliteli marka cihazlar bidahkine samsung alaçam tekrardan inşallah

10 Comments
GürkanS24FE
Expert Level 2
Galaxy M
Ben a21s yaşadım çok sorun var en sonda simge teknik servis çözdü ana ve batrya sorunu ama ekran sorunu devam ediyor bende yaptırmadan kullanıyorum
Galaxy M
Anladım bilgin için teşekkür
0 Likes
GürkanS24FE
Expert Level 2
Galaxy M
Ama 4 yıl olacak :)
Galaxy M
Hım iyiymiş seninki de aynı benim gibi amam samsung lar yine sağlam
0 Likes
Galaxy M
Aleykümselam sizlerede samsung dışında bir tek Apple alınır diğer markalar cırt sana tavsiyem onu sat üstüne bir şey ekleyip yeni bir samsung telefon alabilirsin
Galaxy M
Anladım tam çok teşekkür ederim
0 Likes
AtaKan54
Active Level 5
Galaxy M
Yurt disi redmiler patmaya hazir bomba bi bakarsin sebeke gitmis bi bakarsin reboot olmus bi bakarsin redmi yazisinda kalmis bi bakarsin icindekiler silinmis onun yerine a serisi samsung almaniz daha iyi olur
Galaxy M
Anladım yeni diyorsun redmi telfon alınamaz onun yerine samsung daha iyi
0 Likes
AtaKan54
Active Level 5
Galaxy M
Redmi xioami alinmaz igrenc bir arayuzu var ve guvenli degil her uygulamada reklam kisisel bilgilerin hep tehlikede olabilir
0 Likes