cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung M51 Güncelleme Sonrası Şebeke sorunu

(Topic created on: 02-18-2023 12:20 PM)
1470 Views
samsung_pismanliktir
Active Level 3
Options
Galaxy M

4 gündür telefonumu kullanamıyorum. telefonu fabrika ayarlarına aldım olmadı. hard reset attım yine olmadı. Güncelleme sonrası uçuş modu takılı kaldı 2 hattımı da çalıştırmıyor.  çözüm derseniz yok. geri dönüş derseniz o da yok. samsung dijital eskitme yapıyorsun da 15 bin tl ye sattığın telefona da 6 ayda dijital eskitme yapma ya. şikayet var da bi sürü şikayet var onları da mı dikkate almıyorsun...

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Cihazınızı yetkili servise götürüp kontrol ettirin. Servis için müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın. 4447711

View solution in context

23 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Cihazınızı yetkili servise götürüp kontrol ettirin. Servis için müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alın. 4447711
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy M
Benim emektar. Aynı sıkıntı onda da vardı.
Galaxy M

çözümü bulursam yazarım buradan.  Fabrika ayarlarına çevirsen de rom yüklesen de çözülmüyor....

HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy M
İnşallah en yakın zamanda çözersiniz
Galaxy M

Çözemezsem istemeye istemeye İphone geçerim. Ben bu saatten sonra samsungla yada başka bi markayla uğraşmam. Baksanıza Samsung sattığı ürünün arkasında durmuyor...

HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy M
Cihazı Yetkili Servise götürmei denediniz mi?
Galaxy M

her güncelleme de yetkili servise mi götürmem gerekiyor?

HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy M
Peki
Galaxy M

Samsung M51 Telefonuma güncelleme geldi. Güncellemeyi yükledim telefon kendiliğinden kapandı açıldı çift hattım da çalışmaz oldu. Şebeke sorunu var. Fabrika ayarlarına çevirdim hard reset attım yine düzelmedi 4 gündür telefonumu kullanamıyorum. Samsung bu hatanı düzeltmek içinde herhangi bi adım da atmıyor.  Görün rezilliğimi