cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Gaming Hub

(Topic created on: 01-09-2024 06:45 PM)
285 Views
atakan_
Active Level 6
Options
Galaxy M
Oynadığım 1.şahıs online silah oyunu vardı hâlâ oynuyorum oyunu daha iyi bir fps ile oynamak için 3 seçenek var 1.Game Labs (ısınmaya neden olur) 2.Oyun eklentileri(Game Booster Plus) 3.Performans modu bende en işe yarayan game labs oldu cihazimin isinmasina sebep oluyo fps drop yiyo diğerlerinde de yiyo ama game labs daha iyileştiriyo gibi geldi gözüme siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında game labs ısınmasına sebep oluyo ama demekki oyunu iyileştirmek için ısındırıyo diye düşünüyorum
5 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy M
Evet zaten game labs açarsan ısınmaya neden olur diye yazar. Ve gos sorunu olmasa o ayarları açmamıza gerek bile kalmaz gos sorununu bilmiyorsanız söylim cihazda oyun oynarken belli bir sıcaklığa ulaşınca 20 fps düşürüyor bazen daha fazla sebebide işlemci veya cihazın parçalarına zarar vermesin diye belli bir sıcaklığa ulaşınca fps düşüyor ve sadece bu sorun oyunlardada yok uygulamalardada var samsungda zaten gos sorunun fps düşürdüğünü kanıtladı inşallah güncelleme verilip bu sorun ortadan kalkar 2. Seçenekte adb hata ayıklama ile gos uygulamasıda kalkabiliyor ben yapmadım bazı kişiler yaptı mesela cihaz sıcak olunca fps düşürmüyo gos'u sildiğin zaman.
0 Likes
atakan_
Active Level 6
Galaxy M
aga ben bütün ayarları denedim gosu silmedim orası ayrı ama telefonum ısınmasada vermiyor sabit fps her zaman bi dalga var
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy M
Youtube'da videolar var ben yapmadım bi taraftan yapsam telefon tam performansa kavuşur ama samsung gos uygulamasını kattığına göre bir bildiği vardır diye ellemiyorum ama kapatanlarda 20 fps gibi artış oluyor internette izlemiştim ve kapatırsakta telefon daha hızlı oluyor geekbench puanıda artıyordu izlediğim videolarda görmüştüm
0 Likes
atakan_
Active Level 6
Galaxy M
Critical ops
0 Likes
itsthesenior
Active Level 5
Galaxy M
sövsem alınganlık yapmazsın dimi?
0 Likes