cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Galaxy M51 ön cam değişimi

(Topic created on: 04-13-2024 12:34 AM)
424 Views
Umutcank7
Active Level 3
Options
Galaxy M
ekranım kırıldı fakat dokunmatik sorunsuz çalışıyor. Teleton tamircileri bu telefonun camını dokunmatikten ayırmanın zor olduğunu (ekran inceymiş) ve ön camı değişirken dokunmatik ekranında hasar alma riskinin oldukça yüksek olduğunu söylüyorlar ve komple dokunmatikle birlikte değiştirebileceklerini söylüyorlar. Yetkili servis olarak nereye başvurabilirim?
0 Likes
4 Comments
CihazSahibi
Active Level 6
Galaxy M

6 ay garanti veriyorlar sağlam yerdir bir çok kez garantisi biten yada elimde olan ürünleri göndermişimdir gözünüz kapalı cihazı yaptırabilirsiniz İstanbul içindeyseniz gün içerisinde bir kaç saat yada dakika sonra da teslim alabilirsiniz ürününüzü

Umutcank7
Active Level 3
Galaxy M
ekran ilk kırıldığında söğütlüçeşme gsm iletişime vermiştim, 800 tl ye değişmişlerdi ve işçilik berbattı, ekranın yapışkanı kenarlara taşmıştı ve ekranda lekeler vardı vs. vs, aradan 1 ay geçmeden tekrardan kırıldı (kırılmaz jelatin olmasına rağmen ve hiçbirşekilde elimden düşürmememe rağmen) , herhangi bir garanti durumuda söz konusu olmadı, bende gsm iletişime güvenmiştim, youtubedan filan bakıyodum videolarına vs ancak bunları yaşayınca fikirlerim değişti maalesef
0 Likes
CihazSahibi
Active Level 6
Galaxy M
Direk aklıma orası geldi sizin gönderinizi görünce ama yaşadığınız sıkıntıları göz önüne aldığımız da burası pek de sizi memnun etmemiş Beylikdüzü Marmara Park Avm içerisinde var bir tane ismini hatırlayamadım orası olabilir netten öğrenebilirseniz orası da iyidir ?
Umutcank7
Active Level 3
Galaxy M
samsungun sitesinde destek bilişim diye bir yer gördüm kadıköyde, yetkili servisimiş, bi orayla görüşeceğim, ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim bu arada hocam