cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Galaxy M31 Uygulama Kilitleme

(Topic created on: 08-10-2021 09:37 PM)
2961 Views
Physanixs
Beginner Level 2
Options
Galaxy M

Merhabalar Samsung Galaxy M31 adlı telefonu kullanıyorum fakat ayarlar kısmında uygulama  kilitlemeyi  bir türlü bulamıyorum yardım eder misiniz İnternet'te izlediğim çoğu video da Samsung Secure adlı uygulamayı yüklüyorlar fakat samsung secure adlı uygulamanın android 11' e desteği bulunmuyor yardımcı olursanız sevinirim. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy M
Samsung cihazlarda uygulama kilitleme özelliği bulunmuyor. Mağazada alakalı benzer uygulamalar mevcut ancak güvenlik açısından önermiyorum.

View solution in context

5 Comments
01a65
Expert Level 2
Galaxy M
Merhaba
1ndroyid 11 desteklemiyorsa yapacak 1 şey yok gibi
Ama siz genede uygulamalar ekranına gelin sağ üst
Taraftaki tuşa basıp tıklayın
Birkaç tane yazı seçeneği çıkacak içlerinden bize ulaşın yazı seçeneğini bulup tıklayıp girin Oradan da bir liste görünecek karşınıza soru sor yazan yazı seçeneğini bulun ve tıklayın girin oraya sayfanın ortasına parmağınızla hafifçe dokunun klavye çıkacak sorunu yazın Samsung yetkilileri size geri dönüş yapacaklardır
0 Likes
faruk07
Active Level 9
Galaxy M
Samsung secure dediğin şey samsung secure folder olmasın??
Çunkü güvenli klasör ile bu dediklerini yapabilirsin.
(Yanlış bilmiyorsam samsung secure diye bir şey yok da :D)
Ve son olarak güvenli klasör Android 7 ve üstü bütün sürümlerle uyumludur. Yüksek sürüm, kullanmaya engel değildir.
0 Likes
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy M
Samsung cihazlarda uygulama kilitleme özelliği bulunmuyor. Mağazada alakalı benzer uygulamalar mevcut ancak güvenlik açısından önermiyorum.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Ülkemizde bulunmuyor desek daha doğru olur boltçum samsung un kendisine ait var normalde 😊 😉
BeratKaran
Active Level 4
Galaxy M
Güvenli Klasör Senin bahsettiğin şey Ayarlara gitmene bile gerek yok Panel de var ama Ayarlar a git aktif et özelliği
0 Likes