cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Rehberi Sim kartından Telefona taşıyabilelim.

(Topic created on: 12-26-2019 02:54 AM)
1099 Views
YektaGndz
Active Level 3
Options
Galaxy M

Misal bu çok büyük bir eksiklik M serisi tefonlarda Sim'den telefona, telefondan sim kartına kişilerimizi hızlıca kopyalayabilmeliyiz.

Birde şöyle bir durum var. Sim kartında ekli olan birini özelleştirebilmemiz lazım. Ne zaman birisi arasa Ekranda cin ali resmi cıkıyor. Ben kişinin kendi resmini koymak istiyorum ancak telefon izin  vermiyor. Fazla kişi oldugu icin ben rehberi telefona kaydetme taraftarı değilim. Sim de daha güvende sanki. Gerçi samsug cloud var ama kalırmi silinir mi bilmiyorum Andorid 10 da bunların iyileştirilmesi lazım.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba YektaGndz,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Bize iletmiş olduğunuz değerli görüş ve önerileriniz, yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Sim kartından telefona aktarmak için; Rehber > Sol üstten seçenekler  > Kişileri yönet > Kişileri içe / dışa  aktar > Sim kartından al menüsünü takip edebilirsiniz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamız ile aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD ​

View solution in context

4 Comments
colev
Active Level 3
Galaxy M
Aslında mail üzerinde tutmak daha güvenli olacaktir. Telefonu kaybetme, vb. durumlarda sime kayıtlı kişileri döndürmek mümkün değil diye biliyorum, maile kayıtlı olursa giriş yaptığınız her telefona taşıyabileceğiz için sorun kalmayacaktır.
asuapoa
Active Level 4
Galaxy M
numaralarinizi telefona tasimadikdan sonra kisiye ozel melodi resim atayamazsınız diye biliyorum .
0 Likes
ASLANBEY
Beginner Level 4
Galaxy M
merhaba benim rehberim ne simde ede telefonda hepsi gmail de resimde ekliyorum kişiye özel zil seside atanıyor ayrıca şuana kadar hiç rehberim kaybolmadı tavsiye ederim
0 Likes
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba YektaGndz,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler. Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Bize iletmiş olduğunuz değerli görüş ve önerileriniz, yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Sim kartından telefona aktarmak için; Rehber > Sol üstten seçenekler  > Kişileri yönet > Kişileri içe / dışa  aktar > Sim kartından al menüsünü takip edebilirsiniz. Bu gibi taleplerinizi siz de Samsung Members uygulamamız ile aşağıdaki yönergeleri takip ederek "öneriler" bölümünden, bize doğrudan iletebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD ​