Resolved! Solved

Original topic:

Normal olabilirmi

(Topic created on: 04-27-2021 08:10 AM)
475 Views
YsfM20
Active Level 4
Options
Galaxy M

Şarjim %84 50 dkkda fln baktım telefona hala %84 inmiyor ya noldu acaba bilen varmi

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba YsfM20,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
EminTuğra44
Active Level 8
Galaxy M
Yoooo! Normal değil.
0 Likes
bkk0358
Active Level 7
Galaxy M
Bu kötü değil güzel bisey
Galaxy M
Telinin markası nedir
Galaxy M
İphone 8 miş hatta burayda paylaştı
0 Likes
Galaxy M
İphone 8 kullanıyorsunuz yoksa
0 Likes
xedrepyt
Active Level 6
Galaxy M
Eğer kullanmadiýsan normal düsuk kucük seylere baktıysanda nornal ama bi oyun oynadıktan sonra veya sajrdaysa nornal değil
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba YsfM20,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes