cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Mono ve stereo

(Topic created on: 11-21-2020 01:17 PM)
801 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M

image

Bu özelliği gelecek olan yazılamla birlikte aktive edip sesi stereo hoparlör olarak yapabilir miyiz ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba cevahir,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soru ile foruma katkı sağladığınız için teşekkürler.

Gelecek güncellemelerin içeriği hakkında, tarafımızda resmi bir bilgi mevcut değildir. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Benim bir arkadaşta Huawei P9 Lite var ve güncelleme ile stereo hoparlör özelliği geldi, iş yazılımla alakalı ama Samsung verir mi bilmiyorum. İnşallah verir.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
inşallah verir e posta attım şimdi samsunga siz de atın derim dikkata alırlar belki 😃
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ben daha önceden de atmıştım ama yani pek dikkate almazlar. Malûm en iyisini Samsung bilir. Dünya kadar telefon, telefonlara az ilgi.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
stereo gelirse poco nfc ye müşteri kalmaz derim bence 😃 inşallah gelir
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
İşte, P9 Lite'a bile stereo geldiyse bizim cihazlarımızın hayli hayli alması lazım ama her şey Samsung'un elinde.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
duyyyy sesimiziiii @samsung @pembe 😀
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba cevahir,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soru ile foruma katkı sağladığınız için teşekkürler.

Gelecek güncellemelerin içeriği hakkında, tarafımızda resmi bir bilgi mevcut değildir. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.

MOD

0 Likes