- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-09-2024 02:48 AM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-09-2024 07:40 AM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-09-2024 11:46 AM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-09-2024 11:13 AM (Last edited 06-09-2024 11:25 AM ) in
Galaxy MTelefonun içine sızmak o kadar basit değil ama imkansız olduğunu düşünmüyorum.
Burada kişinin yeteneği önemli
Bu işlemi cafe tarzı bir yerde mi gerçekleştirdiniz?
Zira yapan kişi kapsama alanının içinde olması gerekiyor
Şifre algoritman basit butulmuş muhtemelen bu durumları daha karmaşık hale getirmek için büyük küçük harfler sayılar ve . Gibi işaretleri beraber kullanabilecegin bir şifre olmasına özen göstermen gerekiyor
Telefonun güncel olması lazım exynos işlemcilerin güvenlik açıkları mevcut ve işlem yapabilme olasıkları var bu konu ile (Tolgaa) bir paylaşım paylaşmıştı okuyabilirsin.
Bu ay ki güncelleme bunların bir ksımını kapatmaya gönelik bir güncelleme olacak.
Ben kötüyü düşünerek yorum yaptım sadece internettini kullanmış biride olabilir (iyi biri ise)
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-09-2024 11:46 AM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-09-2024 12:40 PM in
Galaxy MMac adresi belli olur ama onu atlatmanın bazı yolları var diye biliyorum. ( Ülkede o kadar dolandırıcılık vs sürekli oluyor)
Cihaza daha önce erişimi oldu ise muhtemeldir
Bu tür durumlarda tek seferlik şifre paylaşmak daha makul diye düşünüyorum.
Avast ve benzeri uygulamalar paylaşılan bir interneti tehdit olarak görecegini pek sanmıyorum sanırım bir işlem de yapmayacaktır.
Vürüs koruması sizin telefonunuzu izler ve önlem alır internetde vs gezinirken bankacılık işlemleri vs ama hiç bir proglam tam güvenliği sağlamaz yani sizin paylaşım yaptığınız internet de karşı cihazın hareketlerini tespit vs takip yapamaz
Zaten güvenlik açığı olduğu için bu söylediğim exynos işlemciler için olay düşündüğünüzden daha karmaşık bir durum ve hayır birşey yapamaz ama dediğim gibi birşey çıkmaz yurda muhtemelen daha önce paylaştığınız biri şifreyi biliyordur ve o şekilde girmiştir.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-09-2024 12:58 PM in
Galaxy M1 Google hesaplarına erişim çihazlarını kontrol et ve telen mail edreslerinin sadece seninkiler olduğundan emin ol geçmiş hareketleri gözlemle
Ve 2 adımlı doğrulama kesinlikle açık olduğundan emin ol.
2 Eski sevgili yada kıskanç sevgili olaylarında bunu yapa bilmesi için telefona ilk seferinde fiziksel erişimi olması gerekiyor uygulama yükler ve senin telefonun onun telefonuymuş gibi takip eder ( şuç ve kesin cezası var ) ama adam öldüren bir kaç seneye çıkıyor işte neyse
Avast ve benzeri uygulamarın içinde kullanmadığım için bilmiyorum bu programı görme diye bir şeçenek var ise kensinlikle kontrol et.
Uygulamalarında ( BİLİNMEYEN UYGULAMALARI YÜKLE SEÇENEĞİ KAPALI OLSUN) ( HER UYGULAMAYI KONTROL ET)
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-09-2024 01:01 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-09-2024 01:40 PM in