cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Members moderatorlerinin işgüzarlığı

(Topic created on: a month ago)
103 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M

Topluluk paylaşımlarında güncelleme sonrasında cihazlarla ilgili problemlerden bahsedilmesi members moderatorlerini rahatsız etmiş olacak ki sorun bildirdiğim bir paylaşımıma sorulan soruya cevap verme seçeneğini kaldırmışlar. Burada çözüm üretmek ya da çözüme yönelik hareket etmek yerine konuları kapatıp geçiştirmeye çalışan her kim olursa olsun umarım işi gücü rast gitmez!

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Modları övenlere gelsin bu sözler diyelim mi 😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Hepsine gelsin
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Eyvallah
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy M
Konular bir süre sonra yoruma kapatılır bu herzaman böyleydi. Ama evet bu kesinlikle kötü birşey ya süre uzatılmalı yada tamamen kaldırılmalı.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Benim paylaşımımdan daha önce yapılmış paylaşımlarda yorumlar açık
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy M
Göremedim. Ama bazı paylaşımların yorumları kapanmayabiliyor ilginç bir durum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Bu paylaşımı yapmadan önce kontrol ettiğimde çoğu açıktı ki bu sebeple bu konuyu açtım. Şimdi tekrardan kontrol ettiğimde yorumlar kapatılmış. Açık varsa da göremedim
Bazukacı
Active Level 5
Galaxy M
Her yazdığımız yorumu görüp özelden anında mesaj atan çok değerli moderatörler bu yaptığın paylaşımı da görüyorlardır, bakalım lutfedip cevap yazacaklar mı
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Moderatorlerin cevap vermelerini ben şahsen beklemiyorum, paylaşımları yorumlara kapatmasınlar yeterli zaten de yukarıda ekranın üst sağ tarafında yorumları aratma seçeneği var yani benzer sorunlara dair eski paylaşımları görüntüleyebiliriz ama cevap veremeyiz, çözüm bulunmuş mu diye soramayız.. ki cevap veremeyeceksek eski paylaşımları görüntülemenin ne anlamı var? Nostalji olsun diye mi görüntüleyelim nedir yani amaç ne ben anlayamadım 🫤