cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M52 5.1 güncellemesi

(Topic created on: 07-31-2023 09:15 AM)
293 Views
nazlı24
Active Level 3
Options
Galaxy M

5.1 güncellemesi hala yapmadım. Batarya hızlı tüketimi donma kasma vb sorunlar olduğunu okudum. Siz yaptınız mı güncellemeden memnun musunuz. Sizce güncellemelimiyim. 

7 Comments
Galaxy M
5.1 güncellemesini yapın bence, yeni özellikler geliyor falan filan. Fakat çok sorun olmaması için direk bilgisayar üzerinden ROM atarak yüklemenizi tavsiye ederim. (Ayarlar üzerinden güncellerseniz ufaktan hatalar olur diye düşünüyorum, bende tabletimi ayarlar üzerinden son güncellediğimde hatalar fatketmiştim. Bilgisayar üzerinden güncelleyince düzeldi gibi birşey.)
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
M serisi hariç neredeyse bütün orta ve üst segmentte sorun var deniyor ve buradan paylaşıldı,aratarak bulabilirsin.
nazlı24
Active Level 3
Galaxy M
M serisi içinde sorun olduğunu yazanlar vardı o yüzden bende m52 için tekrar bir sormak istedim siz m serisinden mi kullanıyorsunuz güncellemeyi yaptınız mı yaptıysanız bir sorun oluştu mu telefonda
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
M12 kullanıyorum ve hiçbir sorun yok ama orta ve üst segment sıkıntılı oldu.
Galaxy M
Bence de yapın
verado
Active Level 7
Galaxy M
Selam M52 kullanıyorum
Son güncellemeyi normal yaptım.
Rom atarak falan değil
Güncelleme sonrasi sorun yaşamadım
Batarya kullanım süresi uzadı daha iyi
Ayrıca A73 de kullanıyorum İşlemcileri SD 778G başarılı işlemci
Diğer kullanıcıların şikayetlerini okuduğumda 2 telefonumda da çok sorun yaşamadım
Bahsettiğiniz kasma donma ısı durumu yok
verado
Active Level 7
Galaxy M
Buda son dün akşam şarj a takmadan önceki durumScreenshot_20230730_234651_Device care.jpgScreenshot_20230730_234642_Device care.jpg